• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Klímával és betegirányító rendszerrel modernizálódik az Egészségház


Telki község Önkormányzata 2019. május 27-én pályázatot nyújtott be a Modern Települések Fejlesztéséért Felelős Kormánybiztos által kiírt Magyar Falu Program keretében az Orvosi Rendelők fejlesztése témában (MFP-HOR/2019) „Az Egészségház modernizálása Telkin” címmel, az Egészségház betegirányító rendszerének, valamint az épület légkondicionáló berendezésének kiépítésére.

A megpályázott támogatás mértéke 5.444.122 Ft, amelyből a hivatalos információk alapján a település 100%-os, tehát 5.444.122 Ft összegű támogatást nyert el.

Mivel a képviselő-testület június 25-i ülésén úgy döntött, hogy megelőlegezi a klíma kiépítésének költségeit, így a légkondicionáló rendszer kiépítése időközben már meg is kezdődött, és az elkövetkezendő napokban üzembe helyezik. A betegeket és az egészségügyi személyzetet így a nyári hőség ellenére hamarosan kellemes körülmények fogadják majd az Egészségházban. 

Telki Önkormányzat

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.