Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Magánintézmények


CSIBE BÖLCSI MAGÁNBÖLCSŐDE ÉS MINIBÖLCSŐDE
   
Telki, Petőfi utca 5.                              

Bölcsődénk az Ófalu egyik csendes, építészetileg rendezett utcájában, a Polgármesteri Hivatal szomszédságában található. A kertből csodálatos a panoráma a falut körülölelő hegyekre. A korszerű anyagokból, húsz éve épült épület külső hangulatában régi, magyar polgári házra emlékeztet, belül azonban nagy, világos terek kerültek kialakításra. Mind a külső kialakításnál, mind a belső berendezésnél sok természetes anyag került beépítésre, így bölcsődénk otthonos, vidám stílust mondhat magáénak.

Elsődleges célunk a gyermekek érzelmi biztonságának megteremtése- sok szeretettel, odafigyeléssel, az életkori sajátosságok maximális figyelembe vételével. Nagy gondot fordítunk a levegőzésre, ezért a lehető legtöbb időt a szabadban töltjük, melyre saját parkosított kertünk kitűnően alkalmas.

Intézményünkben két csoport működik, mindkettőben felsőfokú végzettséggel rendelkező csecsemő és kisgyermekgondozók nyújtanak szeretetteljes babusgatást, óvást, gondozást a bölcsődés korú, illetve a kisóvodás korú gyermekeknek. Kellemes, játékokkal jól felszerelt csoportszobáink lehetőséget nyújtanak a játékban való elmélyüléshez, mely a kisgyermek legfontosabb és legfejlesztőbb tevékenysége.

Mit kínálunk?

- feltétel nélküli elfogadást, szeretetet
- jókedvet, érzelmi biztonságot
- finom és egészséges reggelit, ebédet, gyümölcsöket és uzsonnát
- egészségügyi ellátást (védőnő, homeopata gyermekorvos)
- gyógypedagógiai felmérést illetve szükség szerint gyógypedagógiai fejlesztést
- sok levegőzést, játékos testmozgást
- életkornak megfelelő játékokat
- anyanyelvi fejlesztést
- naponta kézműveskedést
- rengeteg éneket és (élő) zenét
- sok- sok mondókát, verset és mesét

Nyitvatartás: 7:00-17.30

Bölcsődevezető: Kamlah Szilvia
Bölcsődevezető-helyettes: Egri Viktória

Fenntartó: Csibe Bölcsi Közhasznú Nonprofit Kft.
Közhasznúsági fokozat: Kiemelten közhasznú
Adószám: 14150153-1-13
Elérhetőség:                                        
Címünk: Telki, Petőfi u. 5.
Telefon: 06-70-580-5648
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Honlap: www.csibebolcsi.hu

 


 

MÉZENGÚZ MAGÁNÓVODA TELKI
Telki, Kórház fasor 20.

A Mézengúz Magánóvoda Telki (régen Busy Bee Angol Sportóvoda) új, akadálymentesített, 410 négyzetméteres, kétszintes épülettel, 500 négyzetméteres belső udvarral, exkluzív környezettel rendelkező épületben fogadja a gyermekeket.

Az óvoda épületét eredetileg is gyermekekkel foglalkozó intézménynek tervezték. Az alsó szinten saját uszodával, 14 méter hosszú, különböző mélységű medencével, tágas aulával, a felső szinten 4 tágas, világos csoportszobával rendelkeznek, melyek sokszínűek, korszerűek, tükrözik a bennük dolgozók személyiségét, egyéniségét. Berendezési tárgyaink esztétikusak, a gyermekek kényelmét szolgálják, az adott korcsoportnak megfelelőek. Felszereltségeikkel sokféle tevékenységet, fejlesztési lehetőséget biztosítanak a gyermekek számára. 50 négyzetméteres tornateremmel, teniszpályával, zenei és egyéb szolgáltatásra, tehetséggondozásra alkalmas külön kistermekkel rendelkező épületünkben egész tanévben nyitottak vagyunk az érdeklődő szülők és szakemberek számára.

Az intézményünkben dolgozó pedagógusok jól képzettek, pedagógiai asszisztensek, technikai dolgozók is rendelkeznek a munkakörükhöz szükséges végzettséggel.

Intézményünk 2 és fél éves kortól fogadja a gyerekeket és iskoláskorig gondoskodik a korosztálynak megfelelő nevelési programról.

Napirendünk a gyermek életkorához, fejlettségi szintjéhez, szükségleteihez igazodik. Napi négyszeri, a gyermekek életkorának megfelelő táplálkozást biztosítunk.

Szolgáltatásaink:

angol, úszás, tenisz, tánc, síelés, logopédus, pszichológus, iskola-előkészítés, külön programok (színház, kirándulás, múzeum)

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 7:30-17:00

A nyári és egyéb tanítási szünetek ideje alatt is fogadjuk a gyerekeket.

Egész évben folyamatos a beiratkozás, bejelentkezni, időpontot kérni az óvoda megtekintésére a 06-30-952-7553-as telefonszámon lehet.
Honlap: www.mezenguzovi.hu

Szeretettel várjuk az érdeklődő szülőket gyermekükkel együtt!

Mihov Krisztina
óvodavezető
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fel