Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Globall Hotel

Legyen a cél a zavartalan meccsfelkészülés, stresszmentes wellness kikapcsolódás vagy egy gördülékeny céges rendezvény lebonyolítása, szállodánkban minden vendég megtalálja a számítását személyre szabott szolgáltatásainkkal.

A Zsámbéki-medence ölében, mégis a lüktető Budapesthez közel, Telkiben, káprázatos környezetben várjuk vendégeinket, akik kényelmét és nyugalmát profi csapatunk biztosítja.

Hajrá Magyarok! Szállodánk speciális sportszakmai elvárásoknak is megfelel, a magyar labdarúgó válogatott is Nálunk készül fel megmérettetéseire!

Nemdohányzó szobáink jellegzetessége a különleges, modern design, melyek bekészítéseivel válnak többé, mint egy átlagos szoba, így válnak a béke szigetévé.

Nemzetközileg elismert konyhafőnökünk, Bodnár István garantálja vendégeink felejthetetlen gasztronómiai élményeit, akár a magyaros ételek, akár a nemzetközi ízek vagy a bio- és wellness fogások kedvelőinek.

Elismeréseink: Magyar Turizmus Minőség díj, Hotel Stars Union – Four Star Category, ... és elsősorban az Ön elégedettsége!

További információért keresse fel weboldalunkat: https://globall.hu/hu

Fel