SimplePay vásárlói tájékoztató
   Vissza a főoldalra

Online adó és díjbefizetés

Adatvédelmi tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy az adózással kapcsolatos adatkezelés során az adózó azonosításával, adókötelezettségének keletkezésével, változásával, megszűnésével és teljesítése ellenőrzésével összefüggésben a személyes adatokat a Hivatal a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény 51. § (2) bekezdése, valamint az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvény 124. § (1) bekezdése alapján, az abban foglaltak szerint köteles kezelni.

Az alábbi űrlapokon online befizetheti az iskolai és óvidai étkezési díjakat, valamint az Önre kivetett alábbi helyi adókat, illetékeket. A befizetéshez bankkártya szükséges, a befizetés a bankkártya terhére történik.

Az itt teljesített befizetések egyenértékűek a postán vagy átutalással teljesített befizetésekkel. Kérjük, gondosan ellenőrizze a befizetendő összeget és a célszámlaszámot, mert itt a weboldalunkon nem tudjuk ellenőrizni, hogy Önnek mekkora befizetési kötelezettsége van.

A bankkártyás befizetéshez az OTP Bank biztonságos fizetőfelületére irányítjuk.

A befizetéshez a következő típusú kártyákat használhatja:

Visa

Visa

MasterCard

MasterCard

Visa Electron

Visa Electron

MasterCard Electronic

MasterCard Electronic

Maestro (OTP általl kibocsátott)

Maestro (OTP általl kibocsátott)

Első lépésként kérjük, válassza ki az alábbi listában a befizetés jogcímét, a célszámlaszámot:

Kérjük adja meg a befizető és a befizetés adatait!

Irányítószám | Település | Utca házszámmal

Adó esetén a befizetőhöz kapcsolódó négyszámjegyű mutatószám, ami megtalálható a hivataltól kapott minden értesítésen és határozaton(pl: M….). Étkezési térítési díj esetén a befizetőhöz kapcsolódó azonosító, ami megtalálható a hivataltól kapott számlán és befizetési értesítőn ( pl. TK/2020//…).

Csak számjegyeket adjon meg

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

A fizetőfelületre való továbblépéssel tudomásul veszem, hogy az adatkezelő Telki Község Önkormányzata (2089 Telki, Petőfi u. 1.) telki.hu/simplepay címen található űrlapja által az alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére: név, e-mail, lakcím.
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, tekinthető meg.