Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Óvodai beiratkozás és kukucskáló

zoldmano_ovoda

Kukucskáló

Kedves Leendő Óvodások, tisztelt Szülők! Szeretettel várunk minden érdeklődő családot és leendő óvodást az óvoda székhelyén (Harangvirág utca 3.) és telephelyén (a Tengelice u. 3. alatti) az idén is megrendezésre kerülő hagyományos „Kukucskáló” napunkon, 2024. április 23-án, kedden, 9-től 11 óráig, ahol bepillantást nyerhetnek mindennapjainkba, ízelítőt kaphatnak csoportjaink életéből.

Tájékoztató a 2024/2025. nevelési évre szóló óvodai beiratkozásról 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy a 20/2012. (VIII.31.) EMMI rendelet 20.§ (1) bekezdése alapján Telki Község Önkormányzatának Képviselő-testülete, a Telki Község Önkormányzata által fenntartott Telki Zöldmanó Óvoda 2024/2025. nevelési évre történő óvodai beiratkozás helyét és időpontját az alábbiak szerint határozta meg.

Helye: Telki Zöldmanó Óvoda - 2089 Telki, Harangvirág utca 3.
Időpontja: 2024. április 24., szerda, április 25., csütörtök, április 26., péntek, mindegyik napon 8.00-16.00

Az óvodai beiratkozás eljárásrendje 

Az óvodába kötelező beíratni azt a kisgyermeket, aki 2024. augusztus 31. napjáig betölti a harmadik életévét.

A gyermek óvodai foglalkozásokon való részvétel alóli felmentését családi körülményeire, sajátos helyzetére való tekintettel a szülő 2024. április 15-ig kérheti a Budakeszi Járási Hivatalhoz történő kérelem benyújtásával. A felmentés legfeljebb annak az évnek az augusztus 31. napjáig adható, amelyben az óvodaköteles gyermek a 4. életévét, illetve újabb kérelem esetén az 5. életévét betölti. Tartós gyógykezelés alatt álló gyermek esetében a kérelem a tárgyév április 15. napja után is benyújtható.

Az óvodai jelentkezés, a Telki Zöldmanó Óvoda körzetébe tartozó óvodaköteles gyermekek óvodai beiratkozása a 2024/2025. nevelési évre szóló „Jelentkezési adatlap” kitöltésével és benyújtásával történik, ami letölthető a https://zoldmano.telki.hu/ honlapról.

A gyermek óvodai beíratásához szükséges közokiratokról, dokumentumok: A gyermek nevére kiállított személyazonosságot igazoló hatósági igazolványok (születési anyakönyvi kivonat / személyazonosító igazolvány; lakcím kártya; TAJ-kártya); a szülő személyazonosságát igazoló hatósági igazolványa és lakcímet igazoló hatósági igazolványa. A beiratkozás egyéb dokumentumai megtekinthetők és letölthetők a https://zoldmano.telki.hu/ honlapról.

Tisztelt Szülő! Kérjük, hogy amennyiben lehetősége van rá, a Jelentkezési adatlapot és az egyéb dokumentumokat legyen kedves elektronikusan kitölteni és kinyomtatva, aláírva elhozni a beiratkozás napján!

A Nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény alapján az óvodakötelezettség külföldön történő teljesítéséhez kapcsolódó feladatok ellátását az Oktatási Hivatal végzi. Az alábbi oldalon érhető el a bejelentéssel kapcsolatos tájékoztató és a bejelentéshez használandó elektronikus űrlap, amely az általános információk mellett tartalmazza a kérelmek benyújtásával kapcsolatos tudnivalókat: https://ohtan.oh.gov.hu/

A Telki Zöldmanó Óvoda elérhetőségei: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06-26-920-814; 06-26-920-815

Fel