• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Új szociális, család és gyermekjóléti szolgáltató

A HÍD Szociális, Család és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ szakemberei által nyújt segítséget, szociális, kapcsolati, illetve mentális problémák miatt nehéz élethelyzetbe került embertársainknak.

Az intézményhez a családsegítő és gyermekjóléti szolgáltatás, idősellátás (házi segítségnyújtás, szociális étkeztetés, idősek nappali ellátása) tartozik, továbbá Központként Budakeszi járás területén számos szolgáltatást nyújt, amelyek Telki lakosai számára ingyenesen igénybe vehetőek. Ilyen például a család és párterápia, a pszichológiai tanácsadás, mediáció és jogi tanácsadás.

A HÍD megtisztelőnek tartja, hogy 2018. június 1-től az intézmény láthatja el Telki településen is a szociális, család és gyermekjóléti alapszolgáltatást. Bíznak benne, hogy Telki lakosainak bizalmát is sikerül kiérdemelniük! Szeretnék, ha munkájuk által minden rászoruló számára elérhetővé válna a személyre szabott, szakszerű, hatékony és időben érkező segítség. Ennek reményében várják a lakosok megkereséseit, jelzéseit!

Mindannyian kerülhetünk olyan nehéz élethelyzetbe, válságba, krízisbe, amiből egyedül, segítség nélkül, nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem tudunk kikerülni. Ezért is fontos, hogy tudjuk, hogy a HÍD Szolgálat szakmai elhívatással, széles eszköztárral elérhető segítséget, támogatást jelent!

A HÍD magas színvonalú, hatékony, korszerű, probléma-érzékeny, hozzáférhető szolgáltatásai biztosításával azon dolgozik majd, hogy Telki lakosainak igényeire, szükségleteire reagálva olyan megtartó segítő hálót biztosítson, amely gazdagabbá, biztonságossá teheti a település életét, mindennapjait.

A HÍD minden szerdán 13-tól 16 óráig elérhető a Telki Polgármesteri Hivatal épületében. Helyi Szolgálatuk telefonos elérhetősége: 06-20-377-4609 (hívható munkanapokon 8-tól 16 óráig).

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
További információ Elfogadom!