• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

A hulladékszállítási közbeszerzés aktuális helyzete

A képviselő-testület 6/2018. (I.11.) számú önkormányzati határozatával döntött arról, hogy a települési szilárd kommunális hulladék gyűjtésére, szállítására és ártalmatlanítására vonatkozó kötelező közszolgáltatás ellátására közbeszerzési eljárást ír ki. Az ajánlattételi határidőig, 2018. április 12-ig, a következő cégek nyújtottak be ajánlatot az eljárást lebonyolító OKFON Zrt. címére: Zöld Bicske Nonprofit Kft., NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., Depónia Nonprofit Kft.

A bíráló bizottság szerint a legjobb ár-érték arányú ajánlatot a Zöld Bicske Nonprofit Kft. tette, míg másodikként a Depónia Nonprofit Kft-t javasolták kihirdetni.

A testület a bíráló bizottság javaslata alapján úgy határozott, hogy a települési szilárd kommunális hulladék gyűjtésére, szállítására és ártalmatlanítására vonatkozó kötelező közszolgáltatás ellátására a Zöld Bicske Nonprofit Kft-vel (2060 Bicske, Csákvári út 45.) köt szerződést. Második helyezettnek a Depónia Nonprofit Kft-t (8000 Székesfehérvár, Sörház tér 3.) hirdette ki.

A közbeszerzési eredmény kihirdetését követően az ajánlattevő NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. előzetes vitarendezési kérelmet nyújtott be a közbeszerzést lebonyolító OKFON Zrt-hez. Az ajánlatkérő nyilatkozatában tájékoztatta az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft-t, hogy a vitarendezést visszautasítja. Amennyiben a cég nem fogadja el az ajánlatkérő válaszát, a Közbeszerzési Döntőbizottságnál támadhatja meg a közbeszerzés eredményét. Abban az esetben, ha ez nem történik meg, az önkormányzat az új közszolgáltatási szerződést legkorábban 2018. június 29-én kötheti meg a nyertes ajánlattevővel.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
További információ Elfogadom!