• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Tornacsarnok: reális léptékű átalakítások jöhetnek

2018. május 23-án lakossági tájékoztató és fórum volt az iskola ebédlőjében az épülő tornacsarnokkal kapcsolatban. A vetített képes polgármesteri prezentáció bemutatta a helyzetet, tényeket, adatokat és a valós lehetőségeket.

A fórumra kb. harmincöt érdeklődő jött el. A csarnokkal kapcsolatos megszólalások fele-fele részben támogató, illetve ellenző jellegűek voltak. Az ellenzők alapvetően esztétikai kifogásokkal éltek, a támogatók az intézmény hasznosságára, a használat lehetőségére és a pénzügyi realitásokra hívták fel a figyelmet.

A képviselő-testület a kritikus észrevételeket már korábban befogadta, és mindent megtesz annak érdekében, hogy az épület megjelenése elfogadhatóbb legyen a kritikusok számára is. Ezért minden szempontot figyelembe véve, a reális lehetőségek ismeretében átalakítják az épületet, aminek a tervezése már meg is kezdődött.

Az átalakítás irányai: a fejépület teljes áttervezése, hagyományos megjelenésű, megnövelt alapterületű épületté; az épület végfalainak, bütüinek megnyitása, építészeti átalakítása; mászófal kialakítása; a csarnok külső festése; tereprendezés, és intenzív, több rétegű növényesítés, fasorok telepítése, parkosítás.

(A mellékelt illusztrációk nem végleges állapotot mutatnak, munkaközi vázlatoknak tekintendők.)

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
További információ Elfogadom!