• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Tájékoztató az óvodai beiratkozás rendjéről

 

Tisztelt Szülők!

Az EMMI a 2020/2021-es nevelési évre történő óvodai beiratkozásról szóló, 7/2020. (III.25) határozatában a 2020/2021-es nevelési évre történő óvodai beiratkozások vonatkozásában egyedi eljárási szabályokat határozott meg.

Az óvodaköteles gyermekek számára Telki község közigazgatási területén a kötelező felvételt biztosító köznevelési intézmény a Telki Zöldmanó Óvoda (2089 Telki, Harangvirág u. 3.; OM azonosítója: 090037).

A Telki Zöldmanó Óvoda 2020. április 21-ig hivatalból felveszi (az Oktatási Hivatal által kiadott lista alapján) a körzetébe tartozó valamennyi olyan óvodaköteles (3. életévét 2020. augusztus 31-ig betöltő) gyermeket, akivel kapcsolatosan nem érkezett jelzés arról, hogy más óvoda felvette. A felvételhez nincs szükség jelentkezési lap kitöltésére, a beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a gyermek óvodai nevelésének első napján kerül majd sor. A felvételről a szülőt írásban értesítjük.

A kommunikáció megkönnyítése érdekében kérjük, hogy a beiratkozással kapcsolatos kérdéseiket, speciális igényeiket, továbbá amennyiben a felvételi értesítés emailen történő kiküldéséhez hozzájárulnak email címünkön jelezzék.

A fentiek alapján amennyiben a szülő a kötelező felvételt biztosító óvodába szeretné beíratni gyermekét, akkor nincs szüksége intézkedésre az óvoda felé.

A kötelező felvételt biztosító óvoda a körzetébe nem tartozó (a településen dolgozó szülő gyermekének), vagy a nem óvodaköteles korban lévő (2020. szeptember 1-től december 31-ig 3. életévüket betöltő) gyermekek felvételére akkor van lehetőség, ha a beiratkozásról az óvodának szülői szándéknyilatkozatot küldenek, és van még férőhely. Felvételükről 2020. április 30-ig döntünk, amely döntésről írásban értesítést küldünk.

Az óvodai felvétellel kapcsolatos egyéb tudnivalók ITT OLVASHATÓK>>

A Telki Zöldmanó Óvoda elérhetőségei:

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36-70-603-7459 (óvodavezető)

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.