• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Járványvédelmi alap - támogassa a védekezést!


Tisztelt telki polgárok! 

Telkiről az a hír járja, hogy a leggazdagabb település. Sokszor megmagyaráztuk már, hogy ez nincs így, valójában az önkormányzat szerény pénzügyi körülmények között működik.

Az itt élők anyagi lehetőségei jobbak, mint egy átlagos magyar településen élőké és vannak kimondottan jómódúak is.

A járvány miatt elhúzódó védekezésre kell számítanunk, és ennek jelenleg minden anyagi vonzatát az önkormányzatnak kell állnia. Központi forrásokra jelen helyzetben nem számíthatunk, vagy csak szerény mértékben. Az adóbevételeink is csökkenni fognak, a védekezés költségei azonban jelentősek lehetnek.

Ezért határoztam el, hogy létrehozok egy szolidaritási alapot, ahová azok, akik megtehetik, eljuttathatják pénzügyi hozzájárulásaikat, mellyel a védekezés feladatát támogatják.

Csak azokra számítok, akiknek a következő hónapokban biztosan nem lesz megélhetési problémájuk. A legmódosabbakra, akiket nem sodor veszélybe a védekezés támogatása, és cégekre.

Kérem, jelentkezzenek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen és egyeztessünk, vagy egyeztetés nélkül utalják hozzájárulásukat a 11742348-15441881-10500020 ADOMÁNYOK bankszámlaszámra. A közlemény rovatba írják: koronavírus.

Köszönöm!

Deltai Károly
polgármester, helyi védelmi parancsnok


Friss helyi hírek a koronavírus járvánnyal kapcsolatosan: https://www.telki.hu/index.php/koronavirus

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.