hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook 

Koronavírus infó

2020. június 19. péntek

A Kormány a veszélyhelyzet megszűnését követően 285/2020. (VI. 17.) Korm. rendeletében határozta meg a június 18-tól életbe lépő járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseit.

2020. június 18. csütörtök

Június 17-én este megjelent a Magyar Közlönyben, hogy a Kormány elrendelte – a 2020. március 11-én közzétett, a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendelet szerinti – az...

2020. május 25. hétfő

A Pest Megyei Kormányhivatal Budakeszi Járási Hivatalának tájékoztatása alapján dr. Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja a Miniszterelnökség iránymutatása szerint 2020....

2020. május 25. hétfő

2020. május 25-én Deltai Károly polgármester vezetésével ülésezett a Helyi Védelmi Bizottság és az intézményvezetők, ellátásban résztvevők. A találkozó során összegezték a bizottság első, február...

2020. május 20. szerda

Az alábbiakban a Telkiben található, sportolásra alkalmas terek használatával kapcsolatos, jelenleg érvényben lévő szabályok olvashatók – a Telki Sportegyesület közleménye.

2020. május 19. kedd

A hét elején megtörtént a Telkiben található játszóterek és utcabútorok fertőtlenítése, a játékok és az eszközök ellenőrzése, így május 21-től újra használhatók lesznek a terek és a padok...

A járvány elleni védekezés keretében, a Kormány által kihirdetett vészhelyzeti rendelkezéseknek megfelelően az állami erdőgazdaságok 2020. március 17-től szüneteltetik az erdei kisvasutak, erdei szálláshelyek, erdészeti erdei iskolák működtetését, valamint átmenetileg bezárják a közjóléti turisztikai központokat, erdei múzeumokat és kiállításokat.

Az erdő látogatása – amíg Magyarország Kormánya ettől eltérően nem rendelkezik – továbbra is lehetséges. A parkerdők, nyitott arborétumok, tanösvények, turistautak továbbra is látogathatóak, azonban ebben az esetben is kerülni kell a csoportosulást, és fokozottan figyelni a járványügyi intézkedések betartására.
A járvány elleni védekezés szabályainak megfelelően a Pilisi Parkerdő Zrt. az alábbiakról tájékoztatja látogatóit és vendégeit:

  • A Pilisi Parkerdő működését ügyeleti rendszerre állítja át. Erdészeteinknél és az erdőgazdaság központjában csak az ügyrendek zavartalan lefolytatását biztosító alkalmazottak végeznek munkát. 60 év feletti, valamint személyes irodai jelenlétet nem igénylő alkalmazottaink számára az otthoni munkavégzés feltételeit biztosítjuk.
  • Javasoljuk, hogy ügyfeleink elektronikusan és telefonon intézzék ügyeiket, a személyes egyeztetések alkalmait csökkentsük.
  • A Pilisi Parkerdő pénztárai egységesen, csak hétfőnként 8 és 11 óra között tartanak nyitva. Kérjük ügyfeleinket, hogy a pénzforgalommal járó ügyintézésnél a banki utalást, illetve a bankkártyás fizetést alkalmazzák.
  • A Pilisi Parkerdő erdei iskolái (Visegrád, Mogyoró-hegy; Hármashatár-hegy; Budakeszi Vadaspark), valamint a kezelésében lévő turistaházak a járványügyi helyzetre tekintettel a mai nappal bezárnak. Szinten bezár és nem fogad látogatókat a Visegrádi Fellegvár.
  • A közeljövőben az erdőgazdaság területén tartandó események rendezvénykérelmeivel kapcsolatban Társaságunk a 41/2020. (III. 11.) sz. Korm. rendeletben megfogalmazott feltételek alapján ad erdőgazdálkodói hozzájárulást.
  • A járványt megelőző intézkedések nem érintik az állami erdőgazdaságok erdősítési és termelési üzletágait, az Országfásítási Programban végzett tevékenységüket.

Köszönjük látogatóink és vendégeink szíves megértését!

Pilisi Parkerdő


Friss helyi hírek a koronavírus járvánnyal kapcsolatosan: https://www.telki.hu/index.php/koronavirus

Telefon: (26) 920 800  -  Általános ügyfélfogadás rendje: Hétfő:  14-18 | Szerda: 8-12, 13-16 | Péntek: 8-12  -  RÉSZLETES ELÉRHETŐSÉGEK

Fel