hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook 

Koronavírus infó

2020. június 19. péntek

A Kormány a veszélyhelyzet megszűnését követően 285/2020. (VI. 17.) Korm. rendeletében határozta meg a június 18-tól életbe lépő járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseit.

2020. június 18. csütörtök

Június 17-én este megjelent a Magyar Közlönyben, hogy a Kormány elrendelte – a 2020. március 11-én közzétett, a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendelet szerinti – az...

2020. május 25. hétfő

A Pest Megyei Kormányhivatal Budakeszi Járási Hivatalának tájékoztatása alapján dr. Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja a Miniszterelnökség iránymutatása szerint 2020....

2020. május 25. hétfő

2020. május 25-én Deltai Károly polgármester vezetésével ülésezett a Helyi Védelmi Bizottság és az intézményvezetők, ellátásban résztvevők. A találkozó során összegezték a bizottság első, február...

2020. május 20. szerda

Az alábbiakban a Telkiben található, sportolásra alkalmas terek használatával kapcsolatos, jelenleg érvényben lévő szabályok olvashatók – a Telki Sportegyesület közleménye.

2020. május 19. kedd

A hét elején megtörtént a Telkiben található játszóterek és utcabútorok fertőtlenítése, a játékok és az eszközök ellenőrzése, így május 21-től újra használhatók lesznek a terek és a padok...

Tisztelt Szülők!

A Kormány döntése alapján, a rendkívüli jogrend és a vészhelyzetben érvényes jogszabályok által rám ruházott felhatalmazás alapján a következő járványügyi rendelkezéseket vezetjük be a köznevelési intézmények tekintetében.

Március 16-án (hétfőn) az iskola nem nyit ki.

A gyermekek otthon maradnak. Kérem, hogy mindenki szervezze meg gyermeke ellátását, felügyeletét. Az iskola megkezdi a távoktatás kidolgozását. Kérem a szülőket, hogy részletek kérdésében kövessék az intézményvezető utasításait!

A Telki Zöldmanó óvoda hétfőn vészhelyzeti ügyeleti rendben működik.

Kérem a Tisztelt Szülőket, hogy kizárólag az hozza hétfőn a gyermekét az óvodába, aki semmi esetre sem tudja megoldani az otthoni felügyeletét, számukra rendkívüli ellátást biztosítunk. Kérem, ezt a lehetőséget csak nagyon kritikus helyzetben válasszák!

Mindenki töltse ki és küldje vissza a kitöltött távolmaradási kérelmet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, aki hétfőtől nem hozza óvodába a gyermekét. Ez egyben, most kivételesen az étkezés lemondását is jelenti, tehát ezért külön nem kell betelefonálniuk az óvodába. Aki nem tudja a hétvégén e-mailben elküldeni a távolmaradási kérelmet, az hétfőn személyesen is beviheti az óvodába.

Kérem, hogy törekedjenek gyermekeik otthoni ellátására! Az étkeztetés hétfőn még megoldott, de jelen körülmények között hamarosan a megszokott formában nem lesz elérhető, és csak szükségmegoldásokra szorítkozhat.

A vonatkozó kormányrendeletek alapján az irány egyértelmű. Egyes részrendelkezések menet közben érkeznek majd, de rendkívüli helyzet van, nincs időnk bevárni az összes jogszabályt, és a lehető legtöbb időt szeretnénk adni a szülőknek a szervezéshez és felkészüléshez. Ezért a részleteket folyamatosan dolgozzuk ki. A legfontosabb lépéseket azonban azonnal megtesszük.

Megértésüket, türelmüket és együttműködésüket kérem! Mindent a családok egészsége és biztonsága érdekében teszünk.

Szeretném egyértelművé tenni a célt. A cél az, hogy minél előbb a lehető legkevesebb, ideális esetben nulla gyermek járjon közösségbe, minimalizáljuk a személyes érintkezéseket és elérjük a lehető legnagyobb egészségbiztonságot.

A magánintézmények, óvodák, bölcsődék számára ugyanezt az ajánlást teszem. Fenntartói döntést jelenleg nem hozhatok, de mivel a járvány nem válogat, javaslom, hogy függesszék fel működésüket!

Családjaink egészsége védelmének érdekében kérem mindenki megértését és együttműködését!

További részletek holnap és hétfőn is várhatóak. Az iskolai távoktatással kapcsolatban pedig az egész hét folyamán.

Kérem azok jelentkezését, akik cégeik, kapcsolataik révén segítséget tudnak nyújtani a távoktatás megszervezésében, az infrastruktúra megteremtésében, vegyék fel a kapcsolatot az iskola igazgatónőjével!

Deltai Károly
polgármester, helyi védelmi parancsnok


Friss helyi hírek a koronavírus járvánnyal kapcsolatosan: https://www.telki.hu/index.php/koronavirus

Telefon: (26) 920 800  -  Általános ügyfélfogadás rendje: Hétfő:  14-18 | Szerda: 8-12, 13-16 | Péntek: 8-12  -  RÉSZLETES ELÉRHETŐSÉGEK

Fel