• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Karitász tábor

A Magyar Katolikus Karitász telki csoportja idén is megszervezi hagyományos nyári táborát 6-14 éves általános iskolai diákok számára, a június 24-e és 28-a közötti időszakban.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is sok izgalmas programmal készülünk: tervezünk parlament-látogatást, kirándulást Ökörapátiba, uszodát és sok-sok játékot.

Várjuk azon családok jelentkezését, ahol 6 és 14 év közötti gyerekek vannak, és gondot okoz a szünidő megszervezése, a nyári táborok költségeinek kifizetése. A táborozás részvételi díja jelképes összeg: 5000 Ft/hét. Ezért napi háromszori étkezést, a kézműves foglalkozások anyagait, a programokon való részvételt biztosítjuk.

A táborozásnál várjuk 11. évfolyamos középiskolai tanulók jelentkezését is, akik az érettségihez szükséges közösségi munkát itt szeretnék teljesíteni.

Bővebb információt a táborral kapcsolatosan a Telki Fesztivál szombati napjának délelőttjén, a Telki Karitász asztalánál tudunk nyújtani, illetve az érdeklődőknek jelentkezési lapot is ott tudunk adni.

Kérjük, ha felkeltettük érdeklődésüket, a jelentkezési lapot kitöltve szíveskedjenek eljuttatni Halász Terézia Karitász csoportvezetőhöz vagy Király-Korenchy Zita táborvezetőhöz. 

Halász Terézia

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.