• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Változások Zsámbékon és a menetrendben

2018. június 3-ától Zsámbékon az autóbuszok az Etyeki utcában kialakított új, Autóbusz-forduló elnevezésű megállóhely érintésével közlekednek.

Ezzel egyidejűleg a Szent István tér elnevezésű megállóhelyek megszűnnek, továbbá az Ady Endre utcai megállóhelyet áthelyezik a Magyar utcából az Ady Endre utcába.

Az autóbuszok indulási helyei Zsámbék, Autóbusz-fordulótól a Telkit érintő járatok esetében: 2. kocsiállás (778, 789, 795). A Volánbusz Zrt. a Zsámbék, Szent István tér végállomású bérleteket lejáratukig elfogadja a Zsámbék, Autóbusz-fordulót érintő viszonylatokon.

A változás kapcsán módosulnak a menetrendek is a Zsámbékot érintő vonalakon, ami jellemzően pár perces különbségeket jelent a megszokott időpontokhoz képest. A Budapest, Széna térről induló járatok Telki felé korábban indulnak, míg ellenkező irányban általában néhány perccel később. Az új menetrend megtalálható a Volánbusz honlapján>>

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.