• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Hamarosan kész a sportcsarnok

Az Újfaluban, a Pipacsvirág Általános Iskola melletti területen, a Telki Község Önkormányzata és a Magyar Labdarúgó Szövetség közös beruházásaként épülő sportcsarnok kivitelezése várhatóan 2020. május 31-én befejeződik. A nyár első napján megkezdődhet a műszaki átadás-átvétel, amellyel párhuzamosan az épület használatba vételi engedélyeztetése is megvalósulhat.

Amikor mindkét folyamat rendben lezárul – várhatóan a nyár közepén – végre eljöhet a várva várt pillanat, és a telki sportszerető közösség birtokba veheti majd a létesítményt. A munkálatok utolsó fázisában lezajlik majd a környezet rendezése és a csarnok körüli terület zöldítése is.

A 25×45 méteres küzdőterű sportcsarnok a látvány-csapatsportok támogatási programjának keretében valósult meg. A minden igényt kielégítő, a településképi szempontoknak maximálisan megfelelő új épület megvalósításához szükséges források túlnyomó részét az MLSZ biztosította. A csarnok az átadása után Telki Önkormányzatának tulajdonába és használatába kerül.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.