• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Felhívás sportolók és sportegyesületek számára


Kedves Sportolók, Egyesületek!

Az új típusú koronavírus terjedésének akadályozása, lassítása érdekében elrendelt veszélyhelyzet komolyan érinti a közösségi eseményeket, találkozásokat, így a különféle csapatsportolási lehetőségeket is.

Az egyéni, szabadban történő sportolás továbbra sem tilos azok számára, akik egészségesek és nem hordozzák a betegség tüneteit, azonban a közös sportolás, valamint a csoportos kirándulások szigorúan kerülendők. Kérjük azokat, akik sportolnak, hogy otthon, a kertben, csak a családjukkal együtt tegyék ezt, és ne találkozzanak más családokkal, sportolói közösségük más tagjaival!

A Telkiben működő sportegyesületeket arra kérjük, ne tartsanak közös edzéseket! Tagjaiknak szervezzenek online tréningeket, tartsák a kapcsolatot telefonon vagy a világhálón keresztül a sportolókkal!

Telkiben járványügyi okokból bezárt az iskolai sportcsarnok és a műfüves futballpálya is. Kérünk mindenkit a zárlatok tiszteletben tartására!


Friss helyi hírek a koronavírus járvánnyal kapcsolatosan: https://www.telki.hu/index.php/koronavirus

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.