• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Kedves Szülők!

Frissítés: 03.13., 8:30

Mint azt már talán mindenki tudja, a világjárvány miatt hazánkban is rendkívüli jogrend lépett életbe. A rendkívüli helyzet kezelése érdekében az Operatív Törzs és a Kormány folyamatosan meghozza a szükséges intézkedéseket. Sok más intézkedés között a nagyobb rendezvényeket megtiltották, és bezárták az egyetemeket. Az iskola és az óvodák tehát jelenleg működnek. A köznevelési intézmények ellátják feladatukat, és mindent megtesznek azért, hogy gyermekeiket biztonságban tartsák.

Minden eszközzel csökkentenünk kell a közösségi érintkezéseket, a felesleges, elkerülhető testi kontaktusokat és tehermentesíteni kell a pedagógusokat. Ezért javaslom, hogy aki megteheti, akinek az életét nem borítja fel, az lehetőleg tartsa otthon óvodáskorú gyermekét.

Mindenki kiemelten ügyeljen a higiéniára, gyermeke és saját egészségére! Tartsák karban gyermekeik és önmaguk egészségét, immunrendszerét! Kerüljék a cseppfertőzést, gyakran mossanak kezet, és ezt tanítsák meg gyermekeiknek! Betegség esetén azonnal forduljanak orvoshoz!

Kérem, kövessék a folyamatos tájékoztatást a koronavirus.gov.hu kormányoldalon és a telki.hu-n.

Köszönöm!

Deltai Károly
polgármester

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.