• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Mindenki tartsa be a higiéniai és lezárási szabályokat!

Tisztelt Telkiben lakók!

Ma megkezdik Telkiben a közterületek és a közterületi eszközök újbóli fertőtlenítését.

Ennek kapcsán érdemes felhívni rá a figyelmet, hogy mindenki kerülje az érintkezést azokkal a felületekkel - padok, buszmegállóban lévő ülőhelyek, stb. -, amelyekkel rövid időn belül több ember is érintkezhet.

A település határán, az erdőszélen lévő kapukat a jó időben egyre többen használják. Kérjük, hogy kizárólag kesztyűben nyissák ki, majd zárják vissza ezeket a kirándulók! Ismételten fel kell hívni rá a figyelmet, hogy aki a szabadba megy, kerülje a frekventált helyeket, ne csoportosuljanak még az erdőben sem!

Újra hangsúlyozni kell azt is, hogy Telki összes játszótere, köztük a gördeszkapálya is hatóságilag le van zárva. A hatóság rendszeresen ellenőrzi a lezárás betartását, és aki megsérti a szabályokat, bírságra számíthat. A Polgármesteri Hivatal már dolgozik rajta, hogy a gördeszkapálya és környéke mielőbb állandó kamerás megfigyelés alá kerüljön. Az itt található padokat a járvány idejére leszerelik és elszállítják.

Kérjük, hogy mindenki tartsa be a szabályokat, és aki teheti, maradjon otthon!


Friss helyi hírek a koronavírus járvánnyal kapcsolatosan: https://www.telki.hu/index.php/koronavirus

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.