• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Friss helyi adatok a koronavírus kapcsán - 04.06., 13:00

Tisztelt Telkiben élők! 

Telkiben jelenleg egy fő igazoltan koronavírus-fertőzött személyt tartanak számon. Az ő családtagjai, valamint két külföldről hazatérő, azaz összesen 5 fő áll hatósági megfigyelés alatt.

Frissítés! 04.06., 13:00Újabb hárommal emelkedett a külföldről hazatért karanténozottak száma, így az egy fő igazoltan koronavírus-fertőzött személy mellett már 8 fő áll hatósági megfigyelés alatt.

Hivatalos hatósági karanténnak az számít, amit az illetékes járványügyi hatóság annak minősít. Kérek mindenkit a karantén szabályainak szigorú betartására!

Amennyiben valakinek megkezdődött eljárása van, orvos úgy vélelmezte, lehetséges, hogy fertőzött, vagy csak egyszerűen ő maga úgy gondolja, hogy vírushordozó lehet, mert erre utalnak tünetei vagy olyan környezetben járt, akkor az erre vonatkozó, kötelező érvényű határozat megérkezéséig maradjon önkéntes karanténban!

Amennyiben segítségre, tanácsra van szüksége, kérem, hívja a központi zöld számok egyikét: 06-80-277-455, 06-80-277-456, vagy az önkormányzat veszélyhelyzeti számát: 06-70-674-3656!

Mindenkinek kívánok egészséget, kitartást és sok türelmet!

Deltai Károly
polgármester, helyi védelmi parancsnok


Friss helyi hírek a koronavírus járvánnyal kapcsolatosan: https://www.telki.hu/index.php/koronavirus

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.