Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Oltási hírek - frissítve 03.12.

vakcina_oltas

Telkiben a koronavírus elleni oltásra regisztrált felnőtt korú, krónikus betegséggel rendelkezők 40 százaléka már megkapta legalább a vakcina első dózisát - tájékoztatott Dr. Kiss-Leizer Márta.

A háziorvos hozzátette, az oltás folyamatosan zajlik, így akik regisztráltak, de még nem lettek értesítve, szintén hamarosan sorra kerülnek.

Arra kérnek mindenkit, hogy várjanak türelemmel az értesítésig, és az érdeklődés okán ne terheljék a rendelő telefonvonalait, mert akkor a betegek nem tudják elérni a háziorvost.

Covid fertőzés gyanúja esetén a háziorvos vagy az asszisztens kereshető elektronikus formában, emailen (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy akár Messengeren, Viberen, WhatsAppon keresztül is (elsősorban írásban - hangüzenetet kérik, ne hagyjanak). A leterheltség függvényében minden esetben igyekeznek a lehető legrövidebb időn belül mindenkinek visszajelezni.

(Hétköznap délután 17 órától reggel 8-ig, valamint hétvégén és ünnepnapokon a Budakeszi orvosi ügyelet kereshető: 23/451-731, 23/451-920.)

Fel