Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Ingatlanüzemeltetési pályázat

palyazat

Pályázati felhívás a Telki Község Önkormányzatának tulajdonában lévő épületek üzemeltetési feladatainak ellátására

Telki Község Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot ír ki a tulajdonában lévő épületek üzemeltetési feladatainak ellátására, a 2023. december 1. és 2024. november 30. közötti időszakra vonatkozóan.

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. november 16., 10 óra

A pályázat benyújtásának helye: Telki Polgármesteri Hivatal (2089 Telki, Petőfi u. 1.), titkárság

A pályázat benyújtásának módja: személyesen, a fent megjelölt helyen; vagy postai úton, zárt borítékban „Telki Község Önkormányzatának tulajdonában lévő épületek üzemeltetési feladatainak ellátása – pályázat 2023” megjelöléssel, 1 példányban

A pályázatok elbírálása 2023 novemberében várható. A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa. Továbbá a pályázat kiírója fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy ha intézménybezárásokat kell alkalmaznia, az adott időszakra - az elvégzendő feladatokkal és intézményterületekkel arányosan - csökkentett mértékű díjat fizet meg vállalkozó részére.

Az ajánlatkérő az ajánlatokat a legalacsonyabb ajánlati ár alapján bírálja el.

Pályázati feltételek:

  • A pályázónak a mellékelt dokumentum szerint büntetőjogi felelősségének tudatában cégszerűen aláírt eredeti példányban benyújtott dokumentumon nyilatkoznia kell arról, hogy elnyert pályázat esetén történő szerződéskötés időpontjától a szerződés teljes idejére a munkavégzéshez szükséges személyi, műszaki, technikai feltételek rendelkezésére állnak, és rendelkezik az összes szükséges engedéllyel, jogosultsággal, valamint, hogy a vállalkozás nem áll csődeljárás alatt és nincs semmilyen köztartozása, továbbá, hogy a pályázat mellékletét képező vállalkozási szerződés tervezetet elfogadja.
  • A szerződéses időszakra vonatkozó teljes körű felelősségbiztosítási jogviszony igazolása.
  • A szerződéses időszak kezdetéig bemutatott erkölcsi bizonyítvány(ok) a foglalkoztatni kívánt személy(ek) részéről.

A pályázattal kapcsolatban további információt Telki Polgármesteri Hivatal Településfejlesztési Csoportjának munkatársától, Hoós Pétertől lehet kérni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen.

Dokumentumok:

Fel