Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Pályázat épületüzemeltetésre

palyazat!

Pályázati felhívás a Telki Község Önkormányzatának tulajdonában lévő épületek üzemeltetési feladatainak ellátására

Telki Község Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot ír ki a tulajdonában lévő épületek üzemeltetési feladatainak ellátására 2021. április 1. és 2022. március 31. közötti időszakra vonatkozóan.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. március 19., 10 óra

A pályázat benyújtásának helye: Telki Polgármesteri Hivatal (2089 Telki, Petőfi u.1.), titkárság

A pályázat benyújtásának módja:

  • személyesen, a fent megjelölt helyen, vagy
  • postai úton, zárt borítékban „Telki Község Önkormányzatának tulajdonában lévő épületek üzemeltetési feladatainak ellátása – pályázat 2021/2” megjelöléssel, 1 példányban.

A pályázatok elbírálása 2021 márciusában várható. A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa.

Az ajánlatkérő az ajánlatokat a legalacsonyabb ajánlati ár alapján bírálja el.

Pályázati feltételek:

  • A pályázónak a mellékelt dokumentum szerint büntetőjogi felelősségének tudatában cégszerűen aláírt eredeti példányban benyújtott dokumentumon nyilatkoznia kell arról, hogy elnyert pályázat esetén történő szerződéskötés időpontjától a szerződés teljes idejére a munkavégzéshez szükséges személyi, műszaki, technikai feltételek rendelkezésére állnak, és rendelkezik az összes szükséges engedéllyel, jogosultsággal, valamint hogy a vállalkozás nem áll csődeljárás alatt és nincs semmilyen köztartozása, továbbá, hogy a pályázat mellékletét képező vállalkozási szerződéstervezetet elfogadja.
  • A szerződéses időszakra vonatkozó teljes körű felelősségbiztosítási jogviszony igazolása.
  • A szerződéses időszak kezdetéig bemutatott erkölcsi bizonyítvány(ok) a foglalkoztatni kívánt személy(ek) részéről.

A pályázattal kapcsolatban további információt a Telki Polgármesteri Hivatal Településfejlesztési Csoportjától Hoós Péter tud nyújtani a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Letölthető dokumentumok:

Fel