Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Adórendelet felülvizsgálat

adozas

(Részlet a héten a Telki Naplóban megjelenő Polgármester Naplójából)

Tart az érvényben lévő adórendeletünk felülvizsgálati folyamata. Ahhoz, hogy a jövő évi költségvetést tervezni tudjuk, és az előttünk álló felettébb bizonytalan időszakra fel tudjunk készülni, a helyi adók kérdését novemberi törvényi határidővel el kell döntenünk.

A tervezést sajnos számtalan rajtunk kívülálló szempont határozza meg. Ugyanakkor fontosnak tartottuk, hogy minél több oldalról világítsuk meg a kérdést. Ezért kérdőívben kértünk segítséget a lakosságtól. A kérdőívben olyan kérdések szerepeltek, amelyek a rendelkezésünkre álló adatokon felül hasznos információt jelentenek számunkra.

A kérdőívvel kapcsolatban tömeges érdeklődés nem jelentkezett, de azért az egyes kérdésekre száz körüli értékelhető válasz érkezett. Ez messze nem reprezentatív, de minden visszajelzést örömmel vettünk és köszönünk.

A kérdésekre kapott összesített válaszokat diagramra vittük és alább láthatók. A szöveges megjegyzéseket, kiegészítéseket és javaslatokat szintén köszönjük, ezeket is figyelembe fogja venni a képviselő-testület a döntéshozatalnál.

Adók kapcsán kérem, olvassák el a képviselőtársaim által jegyzett informatív cikket, amely hamarosan a telki.hu honlapon lesz elérhető! (Rövidebb változata ITT olvasható.)

Deltai Károly
polgármester

1_kerdes

2_kerdes

3_kerdes

4_kerdes

5_kerdes

6_kerdes

7_kerdes

8_kerdes

9_kerdes

Fel