Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Március 16-án (hétfőn) az iskola nem nyit ki

Tisztelt telki polgárok!

A gyermekek otthon maradnak. Kérem, hogy mindenki szervezze meg gyermeke ellátását, felügyeletét. Az iskola megkezdi a távoktatás kidolgozását. Kérem a szülőket, hogy részletek kérdésében kövessék az intézményvezető utasításait!

A Telki Zöldmanó óvoda hétfőn vészhelyzeti ügyeleti rendben működik.

Kérem a Tisztelt Szülőket, hogy kizárólag az hozza hétfőn a gyermekét az óvodába, aki semmi esetre sem tudja megoldani az otthoni felügyeletét, számukra rendkívüli ellátást biztosítunk. Kérem, ezt a lehetőséget csak nagyon kritikus helyzetben válasszák!

Mindenki töltse ki és küldje vissza a kitöltött távolmaradási kérelmet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, aki hétfőtől nem hozza óvodába a gyermekét. Ez egyben, most kivételesen az étkezés lemondását is jelenti, tehát ezért külön nem kell betelefonálniuk az óvodába. Aki nem tudja a hétvégén e-mailben elküldeni a távolmaradási kérelmet, az hétfőn személyesen is beviheti az óvodába.

Kérem, hogy törekedjenek gyermekeik otthoni ellátására! Az étkeztetés hétfőn még megoldott, de jelen körülmények között hamarosan a megszokott formában nem lesz elérhető, és csak szükségmegoldásokra szorítkozhat.

A vonatkozó kormányrendeletek alapján az irány egyértelmű. Egyes részrendelkezések menet közben érkeznek majd, de rendkívüli helyzet van, nincs időnk bevárni az összes jogszabályt, és a lehető legtöbb időt szeretnénk adni a szülőknek a szervezéshez és felkészüléshez. Ezért a részleteket folyamatosan dolgozzuk ki. A legfontosabb lépéseket azonban azonnal megtesszük.

Megértésüket, türelmüket és együttműködésüket kérem! Mindent a családok egészsége és biztonsága érdekében teszünk.

Szeretném egyértelművé tenni a célt. A cél az, hogy minél előbb a lehető legkevesebb, ideális esetben nulla gyermek járjon közösségbe, minimalizáljuk a személyes érintkezéseket és elérjük a lehető legnagyobb egészségbiztonságot.

A magánintézmények, óvodák, bölcsődék számára ugyanezt az ajánlást teszem. Fenntartói döntést jelenleg nem hozhatok, de mivel a járvány nem válogat, javaslom, hogy függesszék fel működésüket!

Családjaink egészsége védelmének érdekében kérem mindenki megértését és együttműködését!

További részletek holnap és hétfőn is várhatóak. Az iskolai távoktatással kapcsolatban pedig az egész hét folyamán.

Kérem azok jelentkezését, akik cégeik, kapcsolataik révén segítséget tudnak nyújtani a távoktatás megszervezésében, az infrastruktúra megteremtésében, vegyék fel a kapcsolatot az iskola igazgatónőjével!

Deltai Károly
polgármester, helyi védelmi parancsnok

Fel