Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Telekom hálózatfejlesztés: az önkormányzat kiemelten figyeli a közterületi helyreállítást

aso

Jelenleg is zajlik településünkön a Telekom optikai hálózatának bővítése. A kiépítés jellemzően az ingatlanok előtti, közműfejlesztés számára kiszabályozott közterületen történik.

A munkálatok miatti kellemetlenségek minimalizálásáért a magánberuházó felel, és a Telekomnak teljeskörű helyreállítási kötelezettsége van az építkezést követően az érintett nyomvonal mentén. A beruházás nem önkormányzati megrendelésre történik, a kivitelező nincs szerződéses viszonyban az önkormányzattal.

Az önkormányzat ellenőrzi, hogy történik-e bármilyen szabálysértés a munkákhoz kapcsolódóan: a közterület-felügyelő és a műszaki csoport is folyamatosan figyelemmel kíséri a fejlesztést, és jelzi a Telekom felé a felmerülő problémákat és amennyiben ez indokolt és lehetséges, szankcionálja a felmerülő szabálysértéseket. A beruházás végeztével a munkaterület visszavétele, illetve a használatbavételhez történő hozzájárulás abban az esetben valósulhat meg, ha a helyreállítást a kivitelező cég maradéktalanul teljesíti.

Kérjük a lakosság szíves közreműködését abban, hogy az eredeti állapottól eltérő helyreállítást vagy a helyreállítás elmaradását jelzik az önkormányzat felé. A problémákról szóló bejelentést emailben várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

A bejelentésben kérjük adják meg, illetve csatolják:

- a pontos címet, ahol a probléma tapasztalható,
- a probléma rövid leírását,
- fénykép mellékletet.

Segítő közreműködésüket előre is köszönjük!

A fejlesztéssel kapcsolatos Telekom-tájékoztatás ITT olvasható.

(Képünk csupán illusztráció, forrás: Pixabay)

Fel