Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Tavaszi ágdarálási akció

agapritas

Telki Község Önkormányzata szervezésében idén tavasszal is biztosítunk ágaprítási lehetőséget a lakosság számára.

A kerti munkálatok során keletkezett ágak, gallyak legfeljebb 5 m3 mennyiségig és legfeljebb 8 cm átmérőig helyezhetők ki.

A darálnivalóban nem lehet drót, madzag, kő, földes gyökér. Ezeket a gép nem dolgozza fel.

A szolgáltatás a helyi környezetvédelmi alapba történő hozzájárulás befizetésével vehető igénybe. A hozzájárulás mértéke a kihelyezett ágak mennyisége alapján bruttó 3.500 / m3. Az utalás a 11742348-15441881-04640000 számú számlára történhet. Az átutalás közleményében a következőket kérjük feltüntetni: név, utca, házszám, támogatás.

1 m3 mennyiségben kihelyezett ágak esetén bruttó 3.500 Ft, 2 m3 esetén 7.000 Ft, 3 m3 esetén 10.500 Ft, 4 m3 esetén 14.000 Ft, 5 m3 esetén 17.500 Ft fizetendő. Ettől eltérő mennyiségeket nem áll módunkban figyelembe venni. Az utalt összegen felüli mennyiséget meghaladó gallyak nem kerülnek ledarálásra, elszállításra.

Az aprításra jelentkezés a következő formában történhet: a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre el kell küldeni az érintett ingatlan címét, az aprítani kért mennyiséget és az utalásról szóló bizonylatot. Az üzenet tárgyában az „Ágaprítás 2023 tavasz" szövegrésznek kell szerepelnie.

Jelentkezési határidő: 2023. március 16., 14 óra.

Az aprításra kerülő gallyakat csak visszaigazolt email alapján lehet kihelyezni. A gallyakat az ingatlan előtti közterületre kell kihelyezni egy kupacban, a darálási napot megelőző napon.

A gallyak a következő napokon kerülnek darálásra, illetve elszállításra: 2023. március 20. (hétfő); április 3. (hétfő). A jelentkezést (utalást) követően kerül meghatározásra a darálás pontos időpontja, a jelentkezések mennyiségétől függően. Tehát a meghirdetett 2 időpont közül nem lehet választani, azok a jelentkezések számától függően kerülnek beosztásra.

A gallyakat helyszíntől függően helyben vagy elszállítva darálják. (A darálék helyben aprítás esetén is elszállításra kerül.)

Kertészetek részére nem végzünk ágaprítást, csak lakosságnak!

Példák az elhelyezésre:

Gallyak egy irányba néznek, nem akadályozzák a forgalmat, könnyen megközelíthetők.

agapritas1

agapritas2

agapritas3

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Zöld Bicske Nonprofit Kft. továbbra is elszállítja a szabályosan (egy méternél nem hosszabb, fél méternél nem nagyobb átmérőjű, szorosan összekötött) kihelyezett gallyakat a hulladéknaptárban szereplő időpontokban.

Fel