Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

2023-as hulladékgyűjtési tájékoztató

szemetszallitas

Házhoz menő lomtalanítás 

Társaságunk továbbra is vállalja Telkiben a háztartásokban keletkező lomhulladékok elszállítását.

Lomhulladéknak tekinthető a háztartásokban életvitelszerűen keletkezett lakossági hulladék, (pl. bútorok, ágymatrac, műanyag hinta, rekeszek, műanyag virágtartó, műanyag felfújható medence, stb. – további részletes információk a www.zoldbicske.hu weboldalon!) amely mérete vagy egyéb tulajdonsága miatt nem helyezhető el gyűjtőedényben. A lomtalanítás folyamatosan, az ügyfélszolgálaton előre egyeztetett időpontban történik. A szolgáltatást a díjhátralékkal nem rendelkező ügyfeleink vehetik igénybe, ingatlanonként és alkalmanként 3 m3 mennyiségig.

Az előre egyeztetett lomtalanítási időpontban kérjük, hogy a szállítólevél aláírásával igazolja részünkre az Ön által kihelyezett, elszállított hulladék mennyiségét! Személyes részvétele fontos számunkra.

Az alábbi hulladékok nem tartoznak a lomtalanítás körébe, így nem kerülnek elszállításra:

  • veszélyes hulladék (festék- és lakkhulladék, oldószer, hígítók, vegyszermaradék, növényvédő szerek, azok flakonjai, gépekből és a háztartásból származó fáradt olaj),
  • hajtógázos szóró palackok, akkumulátor, szárazelem, fénycső, izzó,
  • lejárt szavatosságú gyógyszerek, fecskendő,
  • építésből, bontásból származó anyagok, autóalkatrészek és autó gumiabroncs, sík üveg
  • elektronikai hulladék

A lomtalanítás alkalmával konténert nem áll módunkban kihelyezni!


A 2023-as hulladéknaptár INNEN letölthető.


Háztartási (kommunális) hulladékszállítás

A háztartási hulladék elszállítása a megszokott napokon (Telkiben szerdánként) történik. Kérjük, ellenőrizze, hogy az adatbejelentő lapon rögzítetteknek megfelelő méretű gyűjtőedénnyel rendelkezik-e! Az azonosító matricán látható mennyiségen felüli többlethulladékot kizárólag cégfeliratos zsákban szállítjuk el.

2023-ban minden szolgáltatással rendelkező ügyfél számára új matrica kerül postázásra, amelyet a hulladékgyűjtő edényre kell felhelyezni. Amennyiben a gyűjtőedényen a kollégák nem találják a matricát, és figyelmeztetés után sem kerül felragasztásra, a hulladékot NEM szállítjuk el.

Újrahasznosítható hulladékok gyűjtése

Társaságunk az előző évek gyakorlatának megfelelően 2023-ban is folytatja a szelektív hulladékgyűjtést.

Önnek csak annyit kell tennie minden hulladék esetében, hogy az elszállítás napján reggel 6:00 óráig a hasznosítható hulladékot bármilyen áttetsző, 120 literes (nem fekete!) zsákban, kilapítva, a papír hulladékot kötegelve vagy áttetsző zsákban kihelyezi.

Műanyag csomagolási hulladék: pl. PET palack, Tetra-Pak italos karton, öblített tejfölös, joghurtos doboz. NEM számít szelektív hulladéknak a kerti bútor, vödör, virágcserép, műanyag gyermekjáték, stb.

Fémhulladék: alumínium italos doboz, alufólia, fém konzerves doboz.

Papírhulladék: pl. újságpapír, szórólap, irodai papírhulladék, tiszta kartonpapír.

Kérjük, vegye figyelembe a hulladéknaptárban megjelenített gyűjtési időpontokat! Kérjük a zsákokat alaposan bekötni!

A részletes gyűjtési útmutató elérhető honlapunkon, a www.zoldbicske.hu weboldalon is. A szelektív hulladék a gyűjtés napján kívül beszállítható a Bicske, Csákvári úti hulladékkezelő telephelyünkre, hétfőtől péntekig 6:00 és 16:00 között.

A gyűjtőautóink műholdas követő rendszerrel vannak ellátva, így vitás kérdésekben ellenőrizhető minden bejárt terület. Az idegen anyagot tartalmazó zsákokat munkatársaink nem jogosultak elszállítani!

Lakossági csomagolási üveghulladékot (a sík üveg nem csomagolási üveghulladék) az önkormányzat által kijelölt gyűjtőponton lehet elhelyezni.

Zöldhulladék elszállítása

A zöldhulladékot a hulladéknaptárban megadott gyűjtési napokon lehet kihelyezni, lehetőleg biológiailag lebomló, 120 literes zsákban. Amennyiben ágakat kíván elszállíttatni, azt a megfelelő méretre darabolva, kötegelve készítse elő (1 méternél nem hosszabb 0,5 méternél nem vastagabb átmérőjű kötegeket képezve)!

A szállítás napján a szolgáltatással rendelkező ingatlanok elől maximum 0,5 m3 (5 db köteg) kerül elszállításra.

Az ügyfélszolgálat elérhetőségei

Cím: 2060 Bicske, Szent István út 1-3.
Nyitvatartás: hétfő 8:00-16:00, szerda 7:00-19:00, péntek 8:00-12:00
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: 06-22-350-111

Zöld Bicske Nonprofit Kft.

Fel