Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Fontos adófizetési határidő jön

ado_szamitas

Telki Község Önkormányzatának Adóhatósága az elmúlt napokban a magánszemély adózók részére postai úton, az egyéni vállalkozóknak, a vállalkozásoknak, valamint egyes magán- és jogi személyeknek elektronikus úton megküldte (a tárhelyekre) az aktuális Adószámla Fizetési Értesítőket.

Az adószámla-kivonat az 1.000 Ft-ot meghaladó, 2022. március 15-ig esedékes, illetve esedékessé (véglegessé) váló, valamint a 2022. II. félévre vonatkozó fizetési kötelezettségekről ad tájékoztatást a 2022. február 10-ig beérkezett befizetések figyelembevételével.

Az aktuális adószámlát az Elektronikus Önkormányzati Portálon, a https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap címen keresztül is megtekintheti az adózó.

Kérjük a Tisztelt Adózókat, hogy kísérjék figyelemmel a postaládájukba, illetve tárhelyükre érkező értesítéseket!

Azon ügyfelünk kapott „Fizetési Értesítést”, akinek 1.000 Ft-ot meghaladó helyi adófizetési kötelezettsége van, illetve lesz 2022. március 15-ig Telki Község Önkormányzatának Adóhatósága felé.

A postai úton küldött értesítőkhöz a magánszemélyek részére minden esetben csekk is kiküldésre került (a márciusi, valamint a szeptemberi befizetési csekk együttesen, így szeptemberben újabb csekk már nem kerül kiküldésre).

Az adófizetés teljesíthető utalással, valamint bankkártyás fizetéssel is.

Az adózók az éves adót két egyenlő részletben 2022. március 15-ig, illetve 2022. szeptember 15-éig fizethetik meg pótlékmentesen.

Amennyiben a kiküldött fizetési értesítővel kapcsolatban észrevétele, kérdése van, kérjük, hívja az értesítőn megjelölt ügyintézőket!

Fel