Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Hamarosan kész a sportcsarnok

Az Újfaluban, a Pipacsvirág Általános Iskola melletti területen, a Telki Község Önkormányzata és a Magyar Labdarúgó Szövetség közös beruházásaként épülő sportcsarnok kivitelezése várhatóan 2020. május 31-én befejeződik. A nyár első napján megkezdődhet a műszaki átadás-átvétel, amellyel párhuzamosan az épület használatba vételi engedélyeztetése is megvalósulhat.

Amikor mindkét folyamat rendben lezárul – várhatóan a nyár közepén – végre eljöhet a várva várt pillanat, és a telki sportszerető közösség birtokba veheti majd a létesítményt. A munkálatok utolsó fázisában lezajlik majd a környezet rendezése és a csarnok körüli terület zöldítése is.

A 25×45 méteres küzdőterű sportcsarnok a látvány-csapatsportok támogatási programjának keretében valósult meg. A minden igényt kielégítő, a településképi szempontoknak maximálisan megfelelő új épület megvalósításához szükséges források túlnyomó részét az MLSZ biztosította. A csarnok az átadása után Telki Önkormányzatának tulajdonába és használatába kerül.

Fel