Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Az Angyal meséje – Molnár Krisztina Rita könyvbemutatója

angyalmese

Hagyományosan december 1-jén nyitjuk ki az adventi naptár első ablakát. Idén e napon 17:30-kor Molnár Krisztina Rita lesz a Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtár vendége.

Nemrégiben jelent meg a Telkiben élő írónő legújabb kötete, Az angyal meséje. Ennek apropóján Lovász Andrea, a Cerkabella Kiadó főszerkesztője beszélget vele.

„Az angyalok valójában mind postások, csak nincs zöld egyenruhájuk meg bőrtáskájuk. De mindig üzeneteket hoznak, pont, mintha postások lennének. Csak nem mindig leírva. Lehet ez egy balzsamos dallam, a frissen sült kenyér illata vagy egy magányos hinta az óvoda udvarán, a hűsítő árnyék a nyári melegben.
Molnár Krisztina Rita az örömről mesél, arról, hogy nem vagyunk egyedül.” (A kiadó ajánlója)

Érdekesség, hogy a legújabb kötettel szinte egyidőben, immár hatodik alkalommal adta ki a Móra Könyvkiadó az írónő első gyermekeknek írt könyvét, a Maléna kertjét.

A telki könyvbemutató végén lehetőség lesz az új kötet, illetve a Móra Kiadó jóvoltából a Maléna kertje és az írónő más könyveinek megvásárlására.

Szeretettel várunk mindenkit!

MOLNÁR KRISZTINA RITA

Kodolányi programok

2023. december 05. kedd

Kedves Gyerekek és Szülők! 2023. december 7-ig várjuk a könyvtári nagy róka nevéhez a javaslatokat. Rókánk névadó buliját december 8-án, 17 órakor tartjuk.

2023. november 28. kedd

Híre ment, hogy elnevezésre vár a(z egyelőre még) szomorú könyvtári rókapajtás, és csodák csodájára még egy sláger is született e különleges névkereső akcióhoz!

2023. november 22. szerda

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy könyvtár. Abban a könyvtárban élt egy nagy (plüss)róka.

2023. november 22. szerda

2023 decemberében sokszínű programkínálattal várja a telkieket a Faluadventje a Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtárban.

2023. szeptember 11. hétfő

Várunk kórusunkba, ha kikapcsolódnál, ha szeretsz énekelni, ha egy jó közösségre vágysz!

2023. február 20. hétfő

Keddenként 18:00-tól 19:00-ig blokktáncok (Line dance) minden korosztálynak a Kodolányi János Közösségi Ház nagytermében, Telkiben.

Fel