• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Kérdőív a közösségi élet kapcsán

Kedves Telkiek! 2019-ben átadásra kerül és megnyitja kapuit közösségi színterünk a Petőfi utcában.

Bár az időpont jelenleg még nagyon távolinak tűnik, de a működés tervezéséhez előzetes felmérést szeretnénk készíteni, hogy tisztában legyünk az igényekkel. Kérjük Önöket, hogy szánjanak rá időt, ezzel is segítve munkánkat!

A programok szervezésénél, a kínálat kialakításánál (és a kérdőív kitöltésénél) figyelembe kell venni, hogy egy kistelepülés anyagi lehetőségei (ezért muszáj feltenni a belépőkre, jegyekre vonatkozó kérdéseket is) nem vetekedhetnek a főváros által kínált palettával.

Fontos hangsúlyozni, hogy a kérdőív egy előzetes ötletbörze, így nem jelenti azt, hogy minden felvetett programot meg tudunk valósítani, illetve be tudunk fogadni.

Kérjük, hogy a kérdőíven jelöljék be az Önöknek megfelelő választ, illetve írják le elképzelésüket, véleményüket!

Az online válaszadásra IDE KATTINTVA van lehetőség.

A kitöltés határideje: 2019. január 10.

Kérdés esetén keresse Ruják Györgyit a 06-70-621-5308-as telefonszámon vagy emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.! Köszönjük a kérdőív kitöltésére szánt idejüket!

(A feldolgozást követően a beérkezett válaszokat töröljük.)

Telki Önkormányzat

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.