Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Hirdetmények

2023.12.12

Hirdetmény földnek minősülő ingatlanok jogi helyzetének rendezése céljából

2022.11.02

A projekt címe: Közlekedési infrastruktúra fejlesztés Telkiben

2022.11.02

A projekt címe: Játszóterek fejlesztése Telkiben

2022.11.02

A projekt címe: Magas színvonalú lakhatás biztosítása közfeladatot ellátó személyek számára Telkiben

2022.11.02

A projekt címe: A Zöldmanó Óvoda játszóudvarának fejlesztése

2022.10.28

A projekt neve: A Telki Egészségház fejlesztése eszközbeszerzésselPályázat kódszáma: MFP-AAE/2021Elnyert támogatás összege: 1 773 817 FtTámogatás elnyerésének éve: 2021

virushelyzet

Telki Község Polgármesterének 18/2020. (IV.16.) számú polgármesteri határozata - járványügyi intézkedések

Az Alaptörvény 53. cikkében foglaltakra tekintettel a Katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011.évi CXXVIII törvény 46.§.(4) bekezdésben kapott felhatalmazás alapján a veszélyhelyzetre vonatkozó sajátos irányítási szabályokra figyelemmel, mint a védekezési feladatok helyi szintű irányítója és végrehajtója, Polgármesteri jogkörben az alábbi döntés hozom:

1.

Elrendelem, hogy a település közigazgatási területén ideiglenes vagy állandó jelleggel működő vállalkozások, – melyek tevékenységük során telki közigazgatási területén munkavégzésük alkalmával az adott munkahelyszínen egyidejűleg kettőnél több személy személyes jelenlétét igénylő szolgáltató, vagy termelő tevékenységet folytatnak (pl. építőipari tevékenység, park és kertfenntartás, irodai munkavégzés, stb.) – kötelesek a járványügyi kockázat megelőzését szolgáló országos vagy települési szintű intézkedések nyomon követhetősége érdekében, a Telki község Önkormányzat által működtetett www.telki.hu hivatali portálon található bejelentő felületen regisztrálni tevékenységüket.

A regisztráció célja a járványügyi intézkedések nyomon követésének és végrehajtásának biztosítása, továbbá a kijárási korlátozásról szóló 71/2020. (III.27.) Korm. rendelet 4.§ (1) bekezdésében nevesített a kijárási korlátozás alóli alapos indokkal megjelölt „munkavégzési célú lakhelyelhagyás” bizonyíthatósága.

Elrendelem továbbá, hogy Telki közigazgatási területén működő valamennyi vállalkozás folyamatosan nyomon követni köteles a telki.hu oldalon megjelenő aktuális járványügyi intézkedéseket, tekintettel arra, hogy a rendkívüli helyzet miatt a tevékenységük végzésének feltételeire vonatkozó hatályos szabályok vagy korlátozó intézkedések óráról-órára változhatnak, és további tájékoztatás nélkül, azonnal hatályba léphetnek.

2.

Elrendeltem, hogy a Telki közigazgatási területén működő valamennyi vállalkozás folyamatosan nyomon követni köteles a telki.hu oldalon megjelenő aktuális járványügyi intézkedéseket, tekintettel arra, hogy a rendkívüli helyzet miatt a tevékenységük végzésének feltételeire vonatkozó hatályos szabályok vagy korlátozó intézkedések óráról-órára változhatnak, és további tájékoztatás nélkül, azonnal hatályba léphetnek.

3.

Elrendelem, hogy Telki község közterületein található játszóterek, a gördeszkapálya és a közterületi sporteszközök visszavonásig lezárásra kerülnek.

Jelen Polgármesteri határozat 2020. április 16. napján lép hatályba és visszavonásig érvényes.

Deltai Károly
polgármester, helyi védelmi parancsnok

Regisztrációs űrlap a vállalkozások számára>>

Telefon: (26) 920 800  -  Általános ügyfélfogadás rendje: Hétfő:  14-18 | Szerda: 8-12, 13-16 | Péntek: 8-12  -  RÉSZLETES ELÉRHETŐSÉGEK

Fel