Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Jótékonysági gyűjtés testvérközösségünknek

gyimesbukk_adomany

Kedves Adományozók!

Az elmúlt évek sikerén és a boldog gyermekarcokon fellelkesülve testvértelepülésünk, Gyimesbükk számára szervezünk gyűjtést ebben az adventben is, amelyhez kérjük a telkiek, de akár a környéken vagy távolabb élők segítségét, adományait, hozzájárulását.

A következő módokon lehet az adományozásban részt venni, az alábbiakat várjuk:

- Jó minőségű téli ruha és téli cipő, elsősorban gyermekeknek – kérjük csomagolva vagy legalább zacskózva leadni, és feltüntetni a méretet, illetve, hogy lánynak vagy fiúnak lesz-e!

- Talán az egyik legfontosabb: egy cipős doboznyi méretű meglepetés-ajándék, amiben bármi lehet, de elsősorban valami tartós élelmiszer (pl. csokoládé), akár könyv, játék és valami személyes dolog – kérjük a dobozt becsomagolni (szép, karácsonyi csomagolópapírba) és egy kis címkét ráragasztani, hogy kisgyermeknek (3-10), nagyobb gyermeknek (10-18 év) vagy felnőttnek, illetve, hogy fiúnak vagy lánynak szól-e! (Nagyon jó lenne, ha ebből sok gyűlne össze és számos gyimesbükki magyar családnak okozhatnánk vele meglepetést és örömet karácsonyra!)

- MINDENEK FELETT A LEGNAGYOBB SEGÍTSÉG A PÉNZADOMÁNY! Erre a célra a Telki Kultúra Közhasznú Alapítvány 11742348-20021520 számú gyimesbükki célú alszámlájára várjuk a felajánlásokat, a közlemény rovatban pedig kérjük feltüntetni: „Gyimesbükk 2022 Advent” (a pénzadományokat előre elkészített karácsonyi ajándékcsomagok vásárlására fordítjuk, amelyből mind a 875 gyimesbükki iskolás gyermek számára viszünk gyermekenként egy 2.000 Ft névértékű, édességekből és apróbb játékból álló csomagot).
 
Kérjük, hogy adományozóként vagy családonként 1, 2, 5, 10, 20 vagy akár több csomag értékének felajánlásával támogassák kezdeményezésünket, és ezt alább jelöljék is be - köszönjük!

Ha valaki pénzadományt küld, akkor mindenképpen kérjük az űrlapon jelezni, hogy kinek állítsa ki az Alapítvány az adóigazolást!

Az adományokat a telki Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtárban gyűjtjük, illetve kérésre akár házhoz is tudunk menni (amennyiben nagyobb dolgokról van szó – ezt is kérjük majd a fenti űrlapon jelezni)!
 
Kedd: 14-18, szerda: 9-12, csütörtök: 15-19, pénteken pedig 9-12 óráig van könyvtár.

Ezeken kívül előzetes egyeztetés után tudjuk külön időpontban is fogadni az adományokat. Ehhez kérjük előző nap telefonon hívni Ruják Györgyit a 06-70-621-5308-as vagy Móczár Gábort a 06-30-941-5598-as telefonszámon!

Az adományokat várhatóan december 18-án, vasárnap visszük Gyimesbükkre, tehát legkésőbb december 17. szombat délutánig várunk minden felajánlást! A pénzadományokat egészen karácsonyig lehet utalni!
 
Az űrlap IDE KATTINTVA érhető el.
 
A szervezők és az autós kiszállítást vállalók nevében, köszönettel:

Móczár Gábor
testvértelepülési referens, Telki Község Önkormányzata
kuratóriumi elnök, Telki Kultúra Közhasznú alapítvány
Fel