Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Idén is karácsonyi gyűjtés a gyimesi gyerekeknek

Gyb_karacsonyi_csomag1

Kedves Adományozók!

Idén sajnos nem tudjuk megszervezni a korábbi években oly sikeres, karácsonyi előtti gyimesbükki utat, amelynek során az adventben összegyűlt ajándékokat és felajánlásokat szállítottuk el autókkal testvérközösségünkhöz. Azonban – egyeztetve Olteán Péter gyimesbükki polgármesterrel – ebben az évben is tudjuk közösen adni a karácsonyi ajándékcsomagot egy közös üdvözlő kártyával 850 gyimesbükki gyermeknek, óvodásoktól kezdve, általános iskolásokon át a líceumi tanulókig.

A képeken látható, tartalmas csomagot (amelynek értéke gyermekenként 1400 Ft) kint állítják össze és mi a költségek felét álljuk. Ehhez szeretnénk kérni a felajánlásokat, Telkiből és Telkin túlról, előre is megköszönve a nagylelkű támogatást.

Az adományokat a Telki Kultúra Közhasznú Alapítvány gyimesbükki támogatások számára fenntartott számlájára kérjük utalni, az alábbi számlaszámon:
11742348-20021520-00000000 – a közlemények rovatba kérjük beírni: „Gyimesbükk karácsony 2020”

Amennyiben valaki a támogatásról alapítványi befizetési igazolást kér jogi személyiség számára, kérjük, mindenképpen töltse ki az ITT ELÉRHETŐ kérdőívet, de várjuk a kérdőív kitöltését más adományozóktól is, hogy utólag elküldhessük nekik köszönetünket és az ajándékok átadásáról készült fényképeket.

Hálás köszönettel, a gyimesbükki gyermekek nevében is,
Móczár Gábor
kuratóriumi elnök
Telki Kultúra Közhasznú Alapítvány

Gyb_karacsonyi_csomag2

Fel