Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Elmarad a közmeghallgatás!

kozmeghallgatas

Tisztelt Lakosság!

Tekintettel a rendkívüli jogrend közelmúltban történt bevezetésére, továbbá annak okán, hogy a kért jogértelmezések még nem érkeztek meg a Polgármesteri Hivatalhoz, a 2020. november 9-én este 19 órára meghirdetett közmeghallgatást lemondjuk.

Amint sor kerülhet egy közmeghallgatáshoz hasonló lakossági fórumra, amely – többek között – a telki adórendszer tervezett módosításaival is foglalkozna, természetesen azonnal értesítjük a tisztelt lakosságot.

Az egyre szigorodó járványügyi szabályok miatt azon dolgozunk, hogy online megoldásokkal pótoljuk a kieső személyes találkozási lehetőségeket. A november 9-re érvényes, online regisztrációkat ezen esetleges későbbi alkalomra természetesen figyelembe vesszük. Azokat az írásban feltett kérdéseket, amelyeket már most meg tudunk válaszolni, a következő napokban természetesen megválaszoljuk.

Kérjük, kövessék a telki.hu oldalon megjelenő tájékoztató írásokat!

Megértésüket köszönjük!

Telki Község Önkormányzata és Polgármesteri Hivatala nevében,

Deltai Károly          Dr Lack Mónika
polgármester          jegyző


 

Előzmény:

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a képviselő-testület 2020. november 9-én (hétfőn) 19 órai kezdettel közmeghallgatást tart. A közmeghallgatás helyszíne: Kodolányi János Közösség Ház és Könyvtár Nagyterem Telki, Petőfi u. 2-4.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a járványhelyzetre való tekintettel a közmeghallgatáson személyesen előzetes regisztráció alapján, korlátozott létszámban lehet részt venni.

Regisztrálni és a közmeghallgatáshoz előzetesen kérdéseket feltenni az itt letölthető űrlapon lehet, legkésőbb 2020. november 5. csütörtök éjfélig.

A közmeghallgatást online is lehet követni. Javasoljuk, hogy kérdéseiket előzetesen tegyék fel az alábbi űrlapon. A közmeghallgatás utolsó részében a helyszínen vagy a ZOOM rendszerén keresztül, online is feltehetnek kérdéseket.

A Közmeghallgatás helyszínéül szolgáló épületben az egészségügyi védőmaszk viselése az ott tartózkodás teljes időtartama alatt kötelező.

Kérünk minden jelenlévőt a járványügyi előírások betartására!

Deltai Károly polgármester

Fel