Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Felhívás a hulladékszállítás kapcsán

hulladek

Ahogyan a korábban közzétett idei hulladéknaptárból is kiderül, 2024-ben kismértékben változik a hulladékszállítási rend Telkiben.

A szelektív és zöldhulladékok szállítása ugyanis március közepétől december elejéig felváltva követik egymást minden héten, úgy, hogy ezentúl nem maradnak ki az egyes hónapokban előforduló ötödik csütörtökök sem a szállítási rendszerből. (Januárban a fenyőfák elvitelével váltakozva történik a szelektív szállítás.)

Érdemes tehát mindig figyelni a hulladéknaptárt (ami a hamarosan megjelenő Telki Naplóban is benne lesz), és az abban jelzett napokon kitenni a zöld-, illetve szelektív hulladékot az ingatlanok elé.

Új információ továbbá, hogy a szállítást végző társaság közlése alapján ezentúl több járművel fognak érkezni a szállítási napokon, így előfordulhat, hogy a megszokott időpontoktól eltérően (akár korábban) viszik el a hulladékot egyes utcákban. Fontos tehát, hogy a szállítási napokon reggel 6 óráig kikerüljenek az edényzetek (szelektív zsákok, kötegelt ágak) az ingatlanok elé.

A 2024-es telki hulladéknaptár INNEN letölthető.

Fel