Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Gondnoki álláspályázat

hivatal

A Telki Polgármesteri Hivatal pályázatot hirdet gondnoki munkakör betöltésére.

A foglalkoztatás időtartama, munkaideje, munkarendje, formája: határozatlan, teljes munkaidő (heti 40 óra) a Munka Törvénykönyve szerinti 3 hónap próbaidő kikötésével.

A munkavégzés helye: Telki közigazgatási területe.

Jogállás, munkabér, juttatások: a jogállásra, a munkabér megállapítására és a juttatásokra a Munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény rendelkezései az irányadók.

Jogállásból fakadó jogszabályi követelmények: büntetlen előélet, cselekvőképesség, magyar állampolgárság, erkölcsi bizonyítvány.

Pályázati feltételek: középfokú (minimum szakmunkás) képesítés, büntetlen előélet és annak igazolása.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: önéletrajz, végzettség, szakképzettség meglétét igazoló okmányok másolata, 90 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány a büntetlen előélet igazolására, a pályázó nyilatkozata arról, hogy hozzájárul adatainak pályázattal összefüggő kezeléséhez.

Tevékenységi kör, ellátandó feladatok: közreműködés a Polgármesteri Hivatal épülete körüli rend és tisztaság fenntartásában; a hivatal működéséhez szükséges kisebb beszerzések lebonyolítása; a hivatali munkavégzéshez szükséges kisebb javítási, karbantartási feladatok; a hivatal és egyéb önkormányzati épületek működésének fűtése, világítása, vízellátása, szennyvíz-elvezetése, hulladékkezelése felügyelete; az egyes rendezvények megrendezéséhez szükséges helyiségek tárgyi és technikai feltételeiről történő gondoskodás; közterületi bútorok állapotának rendben tartása; a buszmegállókban és környezetükben, valamint a játszótereken és környezetükben lévő szemét összeszedése, takarítás; hirdetmények kihelyezése; közterületi falubejárásokon való közreműködés.

A munkakör betölthetőségének időpontja: a munkakör 2023. augusztus 1-jétől tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. június 22.

A pályázatok benyújtásának módja:

  • személyesen vagy postai úton, a pályázatnak a Telki Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (2089 Telki, Petőfi u. 1.). Kérjük a borítékon feltüntetni, hogy „Álláspályázat: Gondnok”!
  • elektronikus úton, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen keresztül. Elektronikus úton megküldött pályázat esetén a tárgymezőben kérjük feltüntetni, hogy „Álláspályázat: Gondnok”!

Felvilágosítás kérhető: dr. Lack Mónika jegyzőtől, a 06-26-920-801-es telefonszámon.

A pályázat elbírálásának módja, rendje: a pályázatot kiíró fenntartja magának azt a jogot, hogy a pályázatot eredménytelenné nyilvánítása.

Fel