Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Lakossági barnakőszén felmérés

kalyha

A háború és a bevezetett gazdasági szankciók következtében drasztikusan megemelkedett energiaárak mellett a Kormány célja továbbra is az, hogy a lakosság téli fűtéséhez biztosítható legyen a szükséges tüzelőanyag, például fa vagy barnakőszén.

Belügyminisztérium kérésére az önkormányzatokon keresztül felmérés indul a széntüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező lakosság körében a barnakőszén igények tekintetében.

A felmérés célja, hogy adatokat kapjunk arról, hogy a településünkön hány háztartásban van széntüzelésre alkalmas fűtőberendezés, és ezek mekkora mennyiségű barnakőszenet igényelnének.

Önkormányzatunknak szeptember 30-ig kell jeleznie a települési szintű adatokat a Belügyminisztérium felé.

A kérdőív kitöltése a Kormány döntéshozatalát támogatja.

Kérjük, hogy az érintett háztartások a Telki Polgármesteri Hivatal részére a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen jelezzék a kért adatokat - név, cím, barnakőszén szükséglet (mázsa) -, hogy az összesített helyi adatok (háztartások száma, igényelt mennyiség) alapján a kért adatszolgáltatást teljesíteni tudja az önkormányzat!

Közreműködését köszönjük!

Telki Polgármesteri Hivatal

(Képünk csupán illusztráció.)

Fel