Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Kihívás az iskoláknak - mozogj Te is magadért és a Pipacsvirágért!

iskolai_kihivas

A Budakörnyéki Egészségprogram a gyermekkori elhízás megelőzése érdekében, szabadtéri mozgást ösztönző három hónapos kihívást hirdetett meg 2021. március 1-től a Budakörnyéki Önkormányzati Társulás illetékességi területén működő iskolák számára.

A Lépéssel nyerhetsz kihívás célja, hogy a programperiódus alatt az iskolák 40.076 km-nek megfelelő lépést gyűjtsenek össze, gyaloglás, kocogás vagy futás formájában.

Az iskola számára a kilométerek gyűjtésébe az intézmény tanulóin kívül csatlakozhatnak a tanárai, valamint barátok, családtagok, ismerősök Magyarország bármely részéről. Ennek csupán egy feltétele van: töltsék le a MASPORT - Magadért Sportolj! applikációt, és válasszák ki azt a tanintézményt az applikációban, amely számára a meghirdetett időtartam alatt folyamatosan gyűjthetik a kilométereket.

A programban a Pipacsvirág Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános iskola is részt vesz, így minél több diákot és hozzátartozót buzdítunk a részvételre!

Ha az iskola a programperiódus alatt teljesíti a kihívást, azaz a 40.076 km-t, biztosan részesül 50.000 Ft értékű sportszer-ajándékban. Az egy tanulójára jutó leghosszabb virtuális távolságot teljesítő tanintézmény (az iskola csapata által összesen megtett távolság osztva az iskola tanulóinak számával) 200.000 Ft értékű sportszert kap.

További részletekért kattintson>>

Fel