Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Mindenki ügyeljen portájára - hogy a szemét ne szúrja a szemét!

hulladek

Itt a tavasz, a megújulás időszaka. Mielőtt kizöldül a természet, célszerű környezetünket is rendbe tenni, hogy településünk tiszta és rendezett lehessen - ennek jegyében megkezdődött a közterületek tavaszi takarítása is.

Kérjük a helyi üzletek tulajdonosait, munkatársait, a telki szolgáltatókat, valamint különösképpen a településen építkezőket, fokozottan ügyeljenek arra, hogy a környezetükben keletkező hulladékot eltakarítsák! Ne engedjék, hogy a szél faluszerte szétfújja a csomagolási és egyéb hulladékot (pl. fóliák, csikkek, palackok, zacskók, hungarocell-darabok, stb.)! Tegyünk mindannyian azért, hogy mire kinyílnak a virágok, és a lombhullató növények levelet hajtanak, szemétmentes lehessen településünk!

Fokozottan felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékot kizárólag erre a célra rendszeresített gyűjtőedényekbe dobjuk! Nem kell, hogy csikkek, italos flakonok vagy éppen pékárus papírok éktelenkedjenek a közterületeken, elcsúfítva a tavaszi díszbe öltözött természetet, környezetünket.

(Képünk illusztráció.)

Fel