Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Újra él a Koronavírus menüpont a Telki Portálon

koronavirus_menupont

A telki lakosok minél szélesebb körű járványügyi tájékoztatása érdekében újra él a www.telki.hu önkormányzati portálon a Koronavírus menüpont.

Ahogyan azt már tavasszal is megszokhatták olvasóink, itt egy helyen megtalálhatók a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos helyi szabályozások és hírek, valamint a telkieket érintő legfontosabb tájékoztatók, a településünkön élők számára kiemelten hasznos információk (pl. nyitvatartási korlátozások, egészségügyi tudnivalók, stb.).

Legyen segítségünkre!

Amennyiben más portálokon olyan hírt talál, ami itt, helyben is érdekes lehet, küldje el nekünk a cikket a forrás megjelölésével a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre! Amennyiben a szerkesztőség a kiadóval egyetértésben érdemesnek véli a benne szereplő információkat a helyben történő megjelentetésre, a Telki Portálra is felkerülhet az adott tájékoztató írás. Figyelem, csak a megbízható, ellenőrizhető forrásból származó, valóban hasznos információk megjelentetését mérlegeljük!

koronavirus_menupont2

Fel