Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Megnyílik a biatorbágyi autópálya-felhajtó

autopalya_tabla

Magyar Közút Nonprofit Zrt. közlése alapján október végére befejeződik az M1-es autópálya tavaly elkezdett, minden eddiginél nagyobb volumenű, Budapest és Tatabánya között összesen 71 pályakilométert érintő helyreállítása.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában, kormányzati, az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásából, mintegy 25 milliárd forint értékben zajló munkálatok során a szakemberek összesen több mint 118 ezer köbméter aszfaltot dolgoztak be az érintett szakaszokon.

Október 29-én, csütörtök délután teljes egészében visszaadják a forgalomnak az M1-es autópálya helyreállításban érintett szakaszait, így az autópályát újra mindkét oldalon fix korlátozás és sávelhúzás nélkül használhatják a közlekedők. A szakemberek várhatóan október 28-án, szerdán megnyitják a Budapest felé tartó oldalon az eddig lezárt biatorbágyi felhajtót is.

November folyamán a Budapest felé tartó oldalon még számítani lehet mozgó terelés mellett végzett kisebb befejező munkákra, amelyek során például forgalomszámláló hurkokat és meteorológiai mérőeszközöket telepítenek a szakemberek - tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Fel