Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

40 féle ingyenes vizsgálat egy helyen – fókuszban a megelőzés!

egeszseg_vizsgalat

Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja keretében ingyenes szűrővizsgálatokon lehet részt venni 2020. július 12-én 9 és 16 óra között Telkiben, a Kodolányi János Közösségi Ház körüli területen.

Vércukor, koleszterin, vérnyomás, EKG, testösszetétel vizsgálatok, életmód és táplálkozási tanácsok. A kamion a járványügyi biztonság miatt csak előzetes regisztráció alapján látogatható! A várakozás megelőzése járványügyi érdekből is fontos (a kamion szűrő aktivitása 8 fő/30 perc).

Regisztráció: Kodolányi Közösségi Ház és Könyvtár 06 (26) 920 826 - július 1-től július 8-ig, naponta 9-től 14 óráig, a létszám erejéig lehetséges

Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja a 2020-2022 időszakban a „Fókuszban a megelőzés Gyermekek – Fiatalok – Családok Évének” keretében segít, hogy minél több magyar állampolgár életkortól, lakhelytől és foglalkozástól függetlenül megismerje saját egészségi állapotának alakulását és még időben felismerje a megelőzés fontosságát.

A szűrőkamionban a vizsgálatokon kívül látványos anatómiai bemutató, dietetikai tanácsadás, elsősegély nyújtási ismeretek, anatómiai mozisátor program is lesz.

A rendezvényen fokozottan felügyelik a járványügyi prevenciót. 3 szintű beléptetési rendszert alkalmaznak, kötelező a szájmaszk viselése és a védőtávolság megtartása.

A programot ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének egy átfogó vizsgálatot kapni saját egészségi állapotukról, és azoknak is, akik számára fontos a megelőzés. Ne feledjük, a szűrővizsgálat életet menthet. Mindenki felelősséggel tartozik önmagáért és szeretteiért. A programban az átfogó vizsgálatokon és az életmód tanácsadáson történő részvétel minden látogató részére ingyenes!

meghivo_plakat_szures

Fel