Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Hirdetmény partnerségi egyeztetésről és lakossági fórumról

Telki község Önkormányzatának képviselő-testülete 100/2019. (VI.25.) számú önkormányzati határozatában – a Helyi Építési Szabályzat módosítása mellett – döntött a hatályos Településképi Rendelet (TKR) módosításának szükségességéről a Telki szőlőterület helyi védelmének megteremtése érekében.

A TKR jelen változtatása – a vonatkozó előírások alapján és a két dokumentum összhangja érdekében – indokolttá tette a Településképi Arculati Kézikönyv (TAK) módosítását is.

A TKR és a TAK módosításának véleményezése és elfogadása a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló, 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 32.§ 6a) bekezdés cb) alpontja alapján a 42/A§-ban foglalt eljárási szabályok szerint zajlik.

A módosítás tervezetéről tájékoztatót tart az önkormányzat 2019. szeptember 10-én (kedden) 18 órakor a Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtár nagytermében megrendezésre kerülő lakossági fórumon.

A TAK és TKR módosításának tervezete véleményezésre letölthető a www.telki.hu oldalról, vagy megtekinthető 2019. szeptember 18-ig ügyfélfogadási időben a Telki Polgármesteri Hivatal titkárságán.

Javaslatot, észrevételt tenni, illetve véleményt nyilvánítani a megadott határidőig kizárólag a véleményezési tervdokumentációval kapcsolatban a polgármesterhez címzett, a főépítésznek írásban megküldött, szövegszerű, indoklással ellátva lehet a következők szerint: elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy postai úton a Telki Polgármesteri Hivatal részére címezve (2089 Telki, Petőfi u. 1.).

Deltai Károly
polgármester

Fel