Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Lemaradt, kimaradt, nem hallott róla?

hirlevel

Napjaink információdömpingje közepette sokan szembesülünk azzal, hogy olykor éppen azokról a hírekről, programokról nem szerzünk tudomást, amelyekről bizony jó lett volna, hiszen érintenek, érdekelnek bennünket.

Bár településünk fontos hírei folyamatosan nyomon követhetők a www.telki.hu önkormányzati portálon, és a cikkek javarészt megosztásra kerülnek a Facebook Telki és Telki Önkormányzat névre hallgató csoportjaiban, illetve a Telki Portál profil követői számára, a közösségi média sajátosságai miatt mégsem juthatnak el mindenkihez, a weboldalt pedig csak a legtudatosabb helyi hírfogyasztók látogatják kellő rendszerességgel.

Tavaly ősszel ezért elindítottuk új hírlevél-szolgáltatásunkat, amelyhez nem kell más, mint egy működő, valós emailcím, valamint egy gyors regisztráció a Telki Portálon erre kialakított felületen, és már érkezik is heti rendszerességgel egy helyi hírcsokor, amit végigböngészve szinte bizonyosan nem maradhatunk le a legfontosabb Telkit érintő hírekről, érdekességekről!

Ne habozzon, iratkozzon fel Ön is a Telki Portál főoldalán!

Ha pedig értesülni szeretne a Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtár programjairól, jelentkezzen a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen, hogy heti szinten megkaphassa a helyi programajánlókat!

Fel