Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Adventi jótékonysági gyűjtés testvérközösségünk gyermekeinek

gyimesbukk_adomany

Kedves Adományozók!

Az elmúlt évek sikerén és a boldog gyermekarcokon fellelkesülve testvértelepülésünk, Erdély egyik legkeletibb pontján, az ezeréves határon elterülő, festői Gyimesbükk számára szervezünk gyűjtést ebben az adventben is, amelyhez kérjük a telkiek, de akár a környéken vagy távolabb élők segítségét, adományait, hozzájárulását.

A következő módokon lehet az adományozásban részt venni, az alábbiakat várjuk:

- Idén kiemelten ÓVODAI JÁTÉKOKAT kértek a gyimesi barátok, így akinek van jó minőségű (!), használt gyermekjátéka otthon, kérjük, csomagolja be egy bármilyen dobozba és hozza el a telki Kodolányi Közösségi Házba!

- Talán az egyik legfontosabb: egy cipős doboznyi méretű meglepetés ajándék, amiben bármi lehet, de elsősorban valami tartós élelmiszer (pl. csokoládé), akár könyv, játék és valami személyes dolog – kérjük a dobozt becsomagolni (szép, karácsonyi csomagolópapírba) és egy kis címkét ráragasztani, hogy kisgyermeknek (3-10 éves), nagyobb gyermeknek (10-18 éves) vagy felnőttnek, illetve, hogy fiúnak vagy lánynak szól-e! (Nagyon jó lenne, ha ebből sok gyűlne össze és számos gyimesbükki magyar családnak okozhatnánk vele meglepetést és örömet karácsonyra!)

- MINDENEK FELETT A LEGNAGYOBB SEGÍTSÉG A PÉNZADOMÁNY! Erre a célra a Telki Kultúra Közhasznú Alapítvány 11742348-20021520 számú gyimesbükki célú alszámlájára várjuk a felajánlásokat, a közlemény rovatban pedig kérjük feltüntetni: „Gyimesbükk 2023 Advent” (a pénzadományokat előre elkészített karácsonyi ajándékcsomagok vásárlására fordítjuk, amelyből mind a 865 gyimesbükki iskolás gyermek számára viszünk gyermekenként egy 2.500 Ft névértékű, édességekből és apróbb játékból álló csomagot).

Kérjük, hogy adományozóként vagy családonként 1, 2, 5, 10, 20 vagy akár több csomag értékének felajánlásával támogassák kezdeményezésünket, és ezt alább jelöljék is be - köszönjük!

Ha valaki pénzadományt küld, akkor mindenképpen kérjük az űrlapon jelezni, hogy kinek állítsa ki az Alapítvány az adóigazolást!

Az adományokat a telki Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtárban, illetve vasárnap, a szentmise után a Katolikus Közösségi Házban (Petőfi u. 6.) gyűjtjük, illetve kérésre akár házhoz is tudunk menni (amennyiben nagyobb dolgokról van szó – ezt is kérjük majd a fenti űrlapon jelezni)! Ha bármi kérdés lenne, kérem, hívjanak a 06-30-941-5598-as telefonszámon!

Az adományokat várhatóan december 15-én, pénteken hajnalban visszük Gyimesbükkre, tehát legkésőbb 2023. december 14-én, csütörtökön 16 óráig várunk minden felajánlást! A pénzadományokat egészen karácsonyig lehet utalni!

Az űrlap IDE KATTINTVA érhető el.

A szervezők és az autós kiszállítást vállalók nevében, köszönettel:

Móczár Gábor
testvértelepülési referens, Telki Község Önkormányzata
kuratóriumi elnök, Telki Kultúra Közhasznú Alapítvány

Fel