Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Egy hatalmas konténernyi szemetet takarítottunk el a közterületekről

falutakaritas

Április 22-én folytatódik a falutakarítás!

Április 1-jén, szombaton falutakarítást szervezett a KoKuKK Egyesület. A megmozduláshoz összesen több mint 50 fő csatlakozott 8 helyszínen.

Az önkéntesek nagyon sok szemetet szedtek össze, összeseperték a buszmegállókban a csikkeket és az üvegtörmeléket, a Tulipán utcai játszótérnél és körforgalomnál leseperték-lapátolták az úttesten és a parkolókban a padkák mellett felgyűlt murvát, sódert, sarat. Az Orgona utcában a zöld rézsű elvadult növényzetét szedték rendbe.

Köszönjük a Polgárőrségnek a mozgósítást és a szervezésben nyújtott segítséget, és köszönet Miskolczi Tamásnak a felderítésért, a sitt és egyéb terjedelmes vagy nehéz hulladék összegyűjtéséért, a szállításban nyújtott segítségért! És természetesen minden résztvevőnek köszönjük, hogy a falu javára fordította a szombat délelőttjét!

A dugig rakott konténer elszállításának költségét Telki Önkormányzata állja.

A falutakarítás következő önkéntesnapja 2023. április 22-én, szombaton lesz! Ekkor a buszöblökben és az iskola előtti körforgalomnál fogjuk eltakarítani az úton összegyűlt kavicsot, földet, avarmaradékot. Találkozó az iskola előtt, 10 órakor.

KoKuKK Egyesület

falutakaritas2

falutakaritas1

Fel