Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Kalandos pecsétgyűjtő sorozat

pecsetgyujto2

Kedves Telkiek!

Február elsején útjára indítottuk falujáró, kalandos pecsétgyűjtő sorozatunkat, amely öt részből áll. Az első a Hold-túra volt, amelyet február 28-ig lehetett teljesíteni (a felhívás itt volt olvasható). A teljesítőknek apró ajándékokkal kedveskedünk. Minden túra teljesítése után egy névre szóló gyűjtőfüzetbe pecsételünk. Öt pecsét összegyűjtése után a gyerekek egy – általuk választott – fizetős kézműves foglalkozáson ingyen vehetnek részt.

A túrák több részletben is teljesíthetőek.

Sorozatunk következő része kiváló apa-fia programnak ígérkezik, de persze tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon sok Miss Marple is él közöttünk. A tervezett kezdési időpont március 1. Pontos információkat a közösségi ház Facebook-oldalán, illetve a telki.hu honlapon teszünk közzé. Játsszanak újból velünk!

Rejtélyes kalandtúra a pecsétekért

„A Fuksz házaspár, K. néni és K. bácsi falunk lelkes önjelölt (vagy mégsem???) nyomozói, akik mindent gyanakodva figyelnek. Bizony-bizony előfordul, hogy nem is alaptalanul.

Most izgatottan várják a detektívpalántákat a közösségi ház udvarába, hogy elmondhassák, milyen rejtély tartja izgalomban őket és átadhassák a detektívjelvényeket!

Hogy mi is a nevük? Arra is fény derül, ha elindulsz segíteni nekik.”

További részletekért kövesse figyelemmel a Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtár Facebook-oldalát!

(Hamarosan a kiskamaszok, fiatalok számára is ajánlunk túrát.)

pecsetgyujto1

Fel