Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Hold-túra a pecsétekért!

Hold-tura

Menj a közösségi ház udvarába, keresd a Holdat, ő majd mindig útba igazít!

Kedves Telkiek! Útjára indítjuk falujáró, kalandos pecsétgyűjtő sorozatunkat, ami 5 részből áll. Az első a Hold-túra, melyet akár többgenerációs családi programként is ajánlunk, a teljesítőknek apró ajándékokkal kedveskedünk. Minden túra teljesítése után egy névre szóló gyűjtőfüzetbe pecsételünk. 5 pecsét összegyűjtése után a gyerekek egy - általuk választott - fizetős kézműves foglalkozáson ingyen vehetnek részt.

Tudnivalók

Kedves Szülők! Szeretnénk kérni, hogy a meghirdetett családi programunkat nézzék át, mielőtt nekivágnak a „távnak”. Térképet a menetlevélben találnak, a feladatok sorban követik egymást, ahogy haladnak a bejelölt útvonalon. A séta hossza a közösségi háztól indulva nem sok, 2 km (és kinek mennyi haza), viszont elég összetett, sok mindenre figyelni kell útközben.

A túra több részletben is teljesíthető. Vannak otthoni „feladatok” és ajánlunk a sétához olvasni- és néznivalókat is. A feladatoknál ikonokkal jelöljük, melyik milyen típusú. A megoldásokat kérjük a menetlevélre írni, illetve a kitöltött papírokat, majd a menetlevéllel együtt visszajuttatni szíveskedjenek.

További részletekért kattintson ide>>

Jó szórakozást kívánunk!

Fel