Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Újra igényelhető a lomtalanítás Telkiben

A Zöld Bicske Nonprofit Kft. tájékoztatása alapján a veszélyhelyzet miatt szünetelő lomtalanítási szolgáltatás 2020. június 1-jétől ismét igényelhető Telkiben.

Tudnivalók a házhoz menő lomtalanítás kapcsán

A Zöld Bicske Nonprofit Kft. évente 13 alkalommal vállalja a háztartásokban keletkező lomhulladékok elszállítását. Egy alkalommal maximum 3 köbméter készíthető össze.

Lomhulladéknak tekinthető a háztartásokban életvitelszerűen keletkezett lakossági hulladék (pl. bútorok, ágymatrac, műanyag hinta, rekeszek, műanyag virágtartó, műanyag felfújhatós medence, stb. – további részletes információk a www.zoldbicske.hu oldalon olvashatók.), amely mérete, vagy egyéb tulajdonsága miatt nem helyezhető el gyűjtőedényben.

A lomtalanítás folyamatosan, az ügyfélszolgálaton előre egyeztetett időpontban történik. A lomtalanítási szolgáltatást a díjhátralékkal nem rendelkező ügyfelek vehetik igénybe.

A társaság kéri, hogy az előre egyeztetett lomtalanítási időpontban a szállítólevél aláírásával igazolja részükre a kihelyezett és elszállított hulladék mennyiségét.

A Zöld Bicske ügyfélszolgálatának elérhetőségei:

Hétfő: 8:00-16:00, Szerda: 7:00-19:00, Péntek: 8:00-12:00
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: 06-22-350-111
Honlap: www.zoldbicske.hu

(Képünk illusztráció.)

Fel